Clone iPhone Müzik Çalar Playlist Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Marxman

Üye
    Konu Sahibi
Clone iPhone Müzik Çalar Playlist Sorunu
Bende de çim malı iPhone var (: şimdi bunun içindeki mp3'leri direk hafıza kartından açarsak şarkı çalarken arkada mal bi adam dans ediyo :D:D:D ben bunu görmek istemediğim için müzik çalarını kullanmak istedim. Ama bi türlü şarkıları içine atamadım...

Önce hafıza kartına attım. Sonra müzik çaların ayarlarından hafıza kartı dedim olmadı telefona atıp telefon dedim yine olmadı. My Music klasörüne attım yine olmadı.

Bi yardım lütfen...

talipp27

Üye
slm .arkadaşım bnde kulanıyorum.çok memnunum telefonumdan.müzük çalara gir seçenekler ayarlar.hafıza kartı.bir alt kısımdaki bölümü kapalı yap.bu kadar :)

furkan142

furkan142

Üye
arkadaşlar bendede var 3 gün oldu alalı ama alttaki seçenek geri tuşları çalışmıyor ne yapmam lazım :S

Marxman

Üye
    Konu Sahibi
slm .arkadaşım bnde kulanıyorum.çok memnunum telefonumdan.müzük çalara gir seçenekler ayarlar.hafıza kartı.bir alt kısımdaki bölümü kapalı yap.bu kadar :)

Eyvallah çok sağol :)

yasak122

Üye
weya my music klasorune at mp3 leri o zman gorur

reisenes

Üye
ewet..........

kutlayarikan

Üye
kardes cok sagol ya.Calışmıyo diye sinirden kırıp atcadım valla.

acictane

acictane

Üye
mal adam bana çok tatlı gelio maykıl jeksın hareketini yapıo xD

eren612

Üye
slm arkadaslar.bı kaç saat once çin iphone aldım..fakat musıc çalarına musıc ekleyemıyorum..yanı ıpod secenegıne tıkladıgımda liste muzık lıstesı yok.nasıl lusturuluyor..yardım edermısınzızz....tşk.ederımm..soledıgınız tasıma ıslemlerını yapamıorum..boşalt dıye uyarı verıp duruoo

redline-09

Üye
slm arkadarlar bendede var ama bende ses önlizleme yok diyor nası yapacak

Üst Alt