Cloclwork Recovery Hakkında Lütfen Yardımcı Olun

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

veev

Üye
    Konu Sahibi
Cloclwork Recovery Hakkında Lütfen Yardımcı Olun
Uzun zamandır asus transformerımı rootlamak istiyodum yaptımda titanium backupla back up aldım sonradan ayarlardan tableti sıfırladım fakat her açtığımda karşıma clockwork recoverynin ekranı geliyor çıkamıyorum normal olarak tableti başlatamiyorum ağlamak üzereyim paramı bu tablet için biriktirirken çok uğraştım lütfen yardımcı olun

veev

Üye
    Konu Sahibi
lütfen bilen yokmu

enes122

enes122

Üye
kardesim emin degilim.ama bi wipe li yazilara tikla silsin gecmisini yada rom uni degistir ama.bir bilene sormadan dediklerimi yapma olumsuz sonuclar alabilirsin. kendine iyi bak.

veev

Üye
    Konu Sahibi
Wipeida denedim olmadi sorekli cold boot yapmaktan sikildim

Sarangni

Sarangni

Üye
Romlar dosya sistemi olarak EXT ya da RFS destekli olarak geliyor. Buna paralel olarakta Cloclwork Recovery sürümleri EXT ya da RFS destekli olarak ayrılıyor.

Önce hangi romu kurdunuz ve hangi dosya sistemini destekliyor ona bakınız. Bu aşaşamdan sonra hangi Cloclwork Recovery kurdunuz onu kontrol ediniz. Eğer farklı dosya sisteminde bir Recovery kurduysanız bunu dosya sistemi aynı olan ile değiştirin.

veev

Üye
    Konu Sahibi
ext destekliymiş kullandığım rom fakat clockworkün hangi desteği olduğu nasıl öğrenicem

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt