Clear Toggle edit by CouTFeeL

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
CouTFeeL

CouTFeeL

Üye
    Konu Sahibi
Clear Toggle edit by CouTFeeL
Najanaja abimizin Toggleleri
Ben ekranlarımın canlı olmasını istediğim için biraz renk kattım :)
Mobil veri izleyici ve Tercihlerle çok uğraştım ama bi türlü yazılarının rengini değiştiremedim :D

Widgetler açık iken Yeşil kapalı iken Kırmızı :)
İyi kullanımlar :)

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: najanaja, yaren_dede ve ANIL

ANIL

ANIL

Admin
Teşekkürler :oke:

yaren_dede

yaren_dede

Üye
teşekkürler

tempestshine

tempestshine

Üye
Çok cool :tşk:

najanaja

najanaja

Üye
destur daha yeni yaptık hemen editlemişsin :) eline sağlık kardeşim iyide bari alttaki çubuğu silseydin :D şimdi açıkken veya kapalıyken hem simge renk deiştirecek hemde alttaki çubuk :) ikincisi bunu daha öncede biçok kere dile getirdim :) renk dosyaları ayrıdır ikon dosyaları ayrıdır mif uzantılı dosyalar içeriğinde sadece ikon, resim barındırır sen ne yaparsan yap zaten o renkleri deiştiremezdin :) svg lerle ve miflerle oynarken yazı renklerine aldırma deiştiremezsin :) yazı,font renkleri dosyası ayrıdır uzantılarını şimdi hatırlamıyorum :) onlar bambaşka ve karışık hiç uğraşma bile yani :)

- - - Eklendi - - -

ama renklendirme olayını kapmışsın :) dediğim gibi çok basit bi işlemmiş dimi :)

CouTFeeL

CouTFeeL

Üye
    Konu Sahibi
destur daha yeni yaptık hemen editlemişsin :) eline sağlık kardeşim iyide bari alttaki çubuğu silseydin :D şimdi açıkken veya kapalıyken hem simge renk deiştirecek hemde alttaki çubuk :) ikincisi bunu daha öncede biçok kere dile getirdim :) renk dosyaları ayrıdır ikon dosyaları ayrıdır mif uzantılı dosyalar içeriğinde sadece ikon, resim barındırır sen ne yaparsan yap zaten o renkleri deiştiremezdin :) svg lerle ve miflerle oynarken yazı renklerine aldırma deiştiremezsin :) yazı,font renkleri dosyası ayrıdır uzantılarını şimdi hatırlamıyorum :) onlar bambaşka ve karışık hiç uğraşma bile yani :)

- - - Eklendi - - -

ama renklendirme olayını kapmışsın :) dediğim gibi çok basit bi işlemmiş dimi :)
evet abi basitmiş :) renk değişsin çizgide değişsin fazlasından zarar gelmez :D sana sorarak editliycektim ama açık değildin :)
iyi o zaman yazılarla hiç uğraşmam bundan sonra :D

- - - Eklendi - - -

Rica ederim :D

- - - Eklendi - - -

Rica ederim abi :)

- - - Eklendi - - -

Naja abi güzel duruyorlar ama böyle çok şeker oldular :kop:

• Beğen
Tepkiler: najanaja
najanaja

najanaja

Üye
orası öle canım fazla mal göz çıkarmazmış :) aynen sen sadece bu şekilde svg renkleriyle oyna yeterli dediğim gibi font renklerinin dosyaları bambaşka bişey onla ben bile uğraşmıyom gerek yok :) onlar ilk kurduğun sisle alakalı :)

CouTFeeL

CouTFeeL

Üye
    Konu Sahibi
orası öle canım fazla mal göz çıkarmazmış :) aynen sen sadece bu şekilde svg renkleriyle oyna yeterli dediğim gibi font renklerinin dosyaları bambaşka bişey onla ben bile uğraşmıyom gerek yok :) onlar ilk kurduğun sisle alakalı :)

aynen abi renk değiştirmek yetiyor bana :)

• Beğen
Tepkiler: najanaja
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt