Uygulama Clean Masterdan kurtuldum alternatif öneren?

Sponsorlu Bağlantılar

SHS

SHS

Üye
    Konu Sahibi
Clean Masterdan kurtuldum alternatif öneren?
Clean Masterdan kurtuldum, temizlik için CCleaner ve RAM boşaltma için Optimize Et yapıyorum ama RAM'i Clean Master gibi boşaltmıyor var mı önerisi olan?

serif55

serif55

Üye
Hocam öncelikle daha iyi bir verim alabilmeniz için cihazınızı Root etmeniz şart yoksa uygulamaları kapatıyor görünseniz bile aslında geçici olarak kapatıyorsunuz;

Rootlu olduğunuzu varsayarsak sırasıyla

1. Greenify : Başlangıçta açılmasını istemediğimiz uygulamaları kontrol etmemize yarar

2. AutoKiller Memory Optimizer PRO : Tavsiye edebileceğim en başarılı optimizasyon araçlarından birisidir, gerekli ayarları düzgün yaptıktan sonra telefon kuş gibi olabilir. Eğerki ben çok anlamam derseniz otomatik modları da var

hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
The cleanner

SHS

SHS

Üye
    Konu Sahibi
Hocam öncelikle daha iyi bir verim alabilmeniz için cihazınızı Root etmeniz şart yoksa uygulamaları kapatıyor görünseniz bile aslında geçici olarak kapatıyorsunuz;

Rootlu olduğunuzu varsayarsak sırasıyla

1. Greenify : Başlangıçta açılmasını istemediğimiz uygulamaları kontrol etmemize yarar

2. AutoKiller Memory Optimizer PRO : Tavsiye edebileceğim en başarılı optimizasyon araçlarından birisidir, gerekli ayarları düzgün yaptıktan sonra telefon kuş gibi olabilir. Eğerki ben çok anlamam derseniz otomatik modları da var

Greenify kulanıyorum, diğerini de bi deniyim

Cevaplar için teşekkürler

Üst Alt