Uygulama clash of clans uygun bot

Sponsorlu Bağlantılar

mudda

Üye
    Konu Sahibi
clash of clans uygun bot
herkese merhaba, konuyu açma sebebim, coc botların çokluğu ve en iyi botun hangisi olduğu, birini övmek yada birini yermek gibi bir düşüncem yoktur. ben coc botlarından birini kullanıyorum daha öncede başka botlar kullandım ama okuduğum forum sayfalarında şunu göremedim;
*bot kullananlar arasında kupa kasan ve kupası azalmayan var mı?
ben 2200 kupaya sahibim hangi botu kullansam bir yerden sonra, "sıfır" asker saldırı yapıyor ve kupalarım düşüyor.. kupa kasan bir bot var mı?

miniksmpe

miniksmpe

Üye

Ben bu botu kullanıyorum gayet memnunum. Ganimet kasmada hiçbir sıkıntı yok. Beni altın 3 ten Kristal 3e taşıdı. Zaten türkçe gerekli ayarlamaları yaparsan memnun kalırsın.

kaganus-gamebot

Üye
yazılımcısı olduğum Game Bot ile kupa kasabilirsin, Türkçe alt forumumuzda konuyla ilgili ayar konuları mevcut, Türkçeleştirilmiş hali mevcut. Zeybek Bot denilen hırsız şerefsizlere kanmayın, aynen bizim botumuzu alıp kendileri yazmış gibi yüzsüz yüzsüz yayınlıyorlar bir de...

GameBot 120 bin üyeye sahip, 6 farklı ülkeden yazılımcıların ortak ürünüdür, tek türk geliştirmeci benim. her türlü sorunu yanıtlarım. orjinaline güvenin...

miniksmpe

miniksmpe

Üye
yazılımcısı olduğum Game Bot ile kupa kasabilirsin, Türkçe alt forumumuzda konuyla ilgili ayar konuları mevcut, Türkçeleştirilmiş hali mevcut. Zeybek Bot denilen hırsız şerefsizlere kanmayın, aynen bizim botumuzu alıp kendileri yazmış gibi yüzsüz yüzsüz yayınlıyorlar bir de...

GameBot 120 bin üyeye sahip, 6 farklı ülkeden yazılımcıların ortak ürünüdür, tek türk geliştirmeci benim. her türlü sorunu yanıtlarım. orjinaline güvenin...
Hacı üyelik istiyo bea sen bize direk indirme linkini atsan olmazmı.:ehe

kaganus-gamebot

Üye
ücretsiz reklamsız en gelişmiş botu indiricen, üye mi olamıyorsun? 3 tane bilgi giricen salla bişeyler

ya da baskasının yuklediklerini indir, artık içinden ne çıkarsa bahtına...

Üst Alt