Nextman Emekli Yönetici Konu Sahibi Yeni hesap idare eder ilerliyoruz. Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Ekli dosyalar Eklentileri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
Enes Üye Nextman' Alıntı: Yeni hesap idare eder ilerliyoruz. Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... Yayların stratejik konumlaması ilginç
Nextman' Alıntı: Yeni hesap idare eder ilerliyoruz. Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... Yayların stratejik konumlaması ilginç
Nextman Emekli Yönetici Konu Sahibi Enes' Alıntı: Yayların stratejik konumlaması ilginç Genişletmek için tıkla ... Yaylar derken
Nextman Emekli Yönetici Konu Sahibi KingOfPiez' Alıntı: Şu adama ejderle mi yoksa pekkayla mı saldırmak daha iyi olur Genişletmek için tıkla ... Kaleyi çek dışarıya pekka ile rahatça dal tam temizlik olsun
KingOfPiez' Alıntı: Şu adama ejderle mi yoksa pekkayla mı saldırmak daha iyi olur Genişletmek için tıkla ... Kaleyi çek dışarıya pekka ile rahatça dal tam temizlik olsun
byAndroid Üye KingOfPiez' Alıntı: Şu adama ejderle mi yoksa pekkayla mı saldırmak daha iyi olur Genişletmek için tıkla ... 3 level üstü binicilik tam
KingOfPiez' Alıntı: Şu adama ejderle mi yoksa pekkayla mı saldırmak daha iyi olur Genişletmek için tıkla ... 3 level üstü binicilik tam
Nextman Emekli Yönetici Konu Sahibi ykpknl' Alıntı: Köyüm levelime göre nasıl iymi beylerr ne basayim ne gelistiriyim ? Genişletmek için tıkla ... Öncelikle barbar ve okçuçları yükselt Yakup kardeşim, ve kaynakları son seviyeye yükseltmeden de 9.seviye binaya girme tavsiyemdir
ykpknl' Alıntı: Köyüm levelime göre nasıl iymi beylerr ne basayim ne gelistiriyim ? Genişletmek için tıkla ... Öncelikle barbar ve okçuçları yükselt Yakup kardeşim, ve kaynakları son seviyeye yükseltmeden de 9.seviye binaya girme tavsiyemdir
ykpknl Üye Nextman' Alıntı: Öncelikle barbar ve okçuçları yükselt Yakup kardeşim, ve kaynakları son seviyeye yükseltmeden de 9.seviye binaya girme tavsiyemdir Genişletmek için tıkla ... 4. Seviyeden snra arastirma merkezi basmam lazim oda 8. Seviye belediye binasi istiyo askerlerde baska bseyi gelistirmeyi dusunmuyorum iscilier bosa cikinca havanlardan brini yukseltmeye alcam dger isciylede kara kislaa yukseltecem szce ne yapmayaliyim ?
Nextman' Alıntı: Öncelikle barbar ve okçuçları yükselt Yakup kardeşim, ve kaynakları son seviyeye yükseltmeden de 9.seviye binaya girme tavsiyemdir Genişletmek için tıkla ... 4. Seviyeden snra arastirma merkezi basmam lazim oda 8. Seviye belediye binasi istiyo askerlerde baska bseyi gelistirmeyi dusunmuyorum iscilier bosa cikinca havanlardan brini yukseltmeye alcam dger isciylede kara kislaa yukseltecem szce ne yapmayaliyim ?
ykpknl Üye Nextman' Alıntı: 8. seviyeye getir köyü sonra dediğim şekilde yap bence Genişletmek için tıkla ... He smdi koy binasini 8 yapip ordami gelisiyim ?
Nextman' Alıntı: 8. seviyeye getir köyü sonra dediğim şekilde yap bence Genişletmek için tıkla ... He smdi koy binasini 8 yapip ordami gelisiyim ?
Nextman Emekli Yönetici Konu Sahibi ykpknl' Alıntı: He smdi koy binasini 8 yapip ordami gelisiyim ? Genişletmek için tıkla ... Tabiki kardeşim 8.Seviye Binada dur tamamen geliştir benim yukarıda verdiğim örnek köy gibi olsun en azından
ykpknl' Alıntı: He smdi koy binasini 8 yapip ordami gelisiyim ? Genişletmek için tıkla ... Tabiki kardeşim 8.Seviye Binada dur tamamen geliştir benim yukarıda verdiğim örnek köy gibi olsun en azından
ykpknl Üye Nextman' Alıntı: Tabiki kardeşim 8.Seviye Binada dur tamamen geliştir benim yukarıda verdiğim örnek köy gibi olsun en azından Genişletmek için tıkla ... Simdi bazilarida diyo ki 7.seviyede herseyi gelistr hersey 8. Seviye koy binasi isteyince o zmn bas ne yapacami bilemedim smdi
Nextman' Alıntı: Tabiki kardeşim 8.Seviye Binada dur tamamen geliştir benim yukarıda verdiğim örnek köy gibi olsun en azından Genişletmek için tıkla ... Simdi bazilarida diyo ki 7.seviyede herseyi gelistr hersey 8. Seviye koy binasi isteyince o zmn bas ne yapacami bilemedim smdi
Nextman Emekli Yönetici Konu Sahibi ykpknl' Alıntı: Simdi bazilarida diyo ki 7.seviyede herseyi gelistr hersey 8. Seviye koy binasi isteyince o zmn bas ne yapacami bilemedim smdi Genişletmek için tıkla ... 7. seviyede engel çok bana göre oda bir seçim ama asla 8.seviyeyi tamamen her şey yükseltmeden 9'a geçme derim kardeşim
ykpknl' Alıntı: Simdi bazilarida diyo ki 7.seviyede herseyi gelistr hersey 8. Seviye koy binasi isteyince o zmn bas ne yapacami bilemedim smdi Genişletmek için tıkla ... 7. seviyede engel çok bana göre oda bir seçim ama asla 8.seviyeyi tamamen her şey yükseltmeden 9'a geçme derim kardeşim
ykpknl Üye Nextman' Alıntı: 7. seviyede engel çok bana göre oda bir seçim ama asla 8.seviyeyi tamamen her şey yükseltmeden 9'a geçme derim kardeşim Genişletmek için tıkla ... O zmn parayi harcamiyim koy binasini yukseltiyim
Nextman' Alıntı: 7. seviyede engel çok bana göre oda bir seçim ama asla 8.seviyeyi tamamen her şey yükseltmeden 9'a geçme derim kardeşim Genişletmek için tıkla ... O zmn parayi harcamiyim koy binasini yukseltiyim
Nextman Emekli Yönetici Konu Sahibi ykpknl' Alıntı: O zmn parayi harcamiyim koy binasini yukseltiyim Genişletmek için tıkla ... Bence de
Nextman Emekli Yönetici Konu Sahibi ykpknl' Alıntı: Saoll kardesim Genişletmek için tıkla ... Her zaman kardeşim
byAndroid Üye Duvar bas ve savunmaları fulle. Sakın fullemeden geçme 8. Köy binasına. Ganimet azalıyor 8 e geçtikten sonra herşeyi fullemeye bak özellikle duvarları
Duvar bas ve savunmaları fulle. Sakın fullemeden geçme 8. Köy binasına. Ganimet azalıyor 8 e geçtikten sonra herşeyi fullemeye bak özellikle duvarları