marist Üye byAndroid' Alıntı: Caliyolar kardes zaten 3 -4 tane yildirim ve 1000-3000 arasi kara iksir gitti Genişletmek için tıkla ... 3 tane 4. Seviye yıldırım ile ancak 200 500 arasi alıyorum, 1000 3000 nasil oluyor?
byAndroid' Alıntı: Caliyolar kardes zaten 3 -4 tane yildirim ve 1000-3000 arasi kara iksir gitti Genişletmek için tıkla ... 3 tane 4. Seviye yıldırım ile ancak 200 500 arasi alıyorum, 1000 3000 nasil oluyor?
Kontrol Üye Sucrofe' Alıntı: Köy binanı yükselt bence. Genişletmek için tıkla ... 2 gün 5 saat kaldı marist' Alıntı: 3 tane 4. Seviye yıldırım ile ancak 200 500 arasi alıyorum, 1000 3000 nasil oluyor? Genişletmek için tıkla ... Depo miktarına bağlı 500 kara iksir plan yere atarsan tabi o kadar alırsın gidip 1600 2000 arası yere atarsan en az 800 900 alırsın miktara bağlı bu
Sucrofe' Alıntı: Köy binanı yükselt bence. Genişletmek için tıkla ... 2 gün 5 saat kaldı marist' Alıntı: 3 tane 4. Seviye yıldırım ile ancak 200 500 arasi alıyorum, 1000 3000 nasil oluyor? Genişletmek için tıkla ... Depo miktarına bağlı 500 kara iksir plan yere atarsan tabi o kadar alırsın gidip 1600 2000 arası yere atarsan en az 800 900 alırsın miktara bağlı bu
marist Üye Kontrol' Alıntı: 2 gün 5 saat kaldı Depo miktarına bağlı 500 kara iksir plan yere atarsan tabi o kadar alırsın gidip 1600 2000 arası yere atarsan en az 800 900 alırsın miktara bağlı bu Genişletmek için tıkla ... Hım ben fark yok sanıyordum, büyüler boşa gidiyordu desene [emoji16]
Kontrol' Alıntı: 2 gün 5 saat kaldı Depo miktarına bağlı 500 kara iksir plan yere atarsan tabi o kadar alırsın gidip 1600 2000 arası yere atarsan en az 800 900 alırsın miktara bağlı bu Genişletmek için tıkla ... Hım ben fark yok sanıyordum, büyüler boşa gidiyordu desene [emoji16]
Kontrol Üye 9 oldum sonunda çok şükür ya. Kraliçe şekil duruyor ) 2 x yayı laboratuvar büyü fabrikası 1 işçi de kafasına göre yapıyor bişeyler hadi hayırlısı )
9 oldum sonunda çok şükür ya. Kraliçe şekil duruyor ) 2 x yayı laboratuvar büyü fabrikası 1 işçi de kafasına göre yapıyor bişeyler hadi hayırlısı )
Sucrofe Üye Köy binası 8 seviye olan klan savaş üssü atabilir misiniz? Video şeklinde varsa çok daha iyi olur, daha rahat oluyor ama görüntüye de razıyım.
Köy binası 8 seviye olan klan savaş üssü atabilir misiniz? Video şeklinde varsa çok daha iyi olur, daha rahat oluyor ama görüntüye de razıyım.
Nextman Emekli Yönetici Konu Sahibi Buyurun deneyin Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Ekli dosyalar Eklentileri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
Alo_Azrail Üye Nextman' Alıntı: Buyurun deneyin Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... Usta desen şeklinde yapsan süper olur dikdörtgen her zaman savunmasız bence.desen yapıp savunmaların her 4de biri kendi bölgesini koruyacak resmini atarım
Nextman' Alıntı: Buyurun deneyin Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... Usta desen şeklinde yapsan süper olur dikdörtgen her zaman savunmasız bence.desen yapıp savunmaların her 4de biri kendi bölgesini koruyacak resmini atarım
Nextman Emekli Yönetici Konu Sahibi Yok yahu eğlence olsun diye oynuyorum bir sürü hesap var Buda onlardan biri teşekkür yine de öneri için
Yok yahu eğlence olsun diye oynuyorum bir sürü hesap var Buda onlardan biri teşekkür yine de öneri için
YaşlıTaşCocuk54 Üye Nextman' Alıntı: Yok yahu eğlence olsun diye oynuyorum bir sürü hesap var Buda onlardan biri teşekkür yine de öneri için Genişletmek için tıkla ... Abi sen çalışmıyonmu nasıl para kazanıyon hem forumda Full aktifken
Nextman' Alıntı: Yok yahu eğlence olsun diye oynuyorum bir sürü hesap var Buda onlardan biri teşekkür yine de öneri için Genişletmek için tıkla ... Abi sen çalışmıyonmu nasıl para kazanıyon hem forumda Full aktifken
Nextman Emekli Yönetici Konu Sahibi YaşlıTaşCocuk54' Alıntı: Abi sen çalışmıyonmu nasıl para kazanıyon hem forumda fu ll aktifken Genişletmek için tıkla ... Çalışıyorum kardeşim Bu nasıl @Alo_Azrail Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Ekli dosyalar Eklentileri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
YaşlıTaşCocuk54' Alıntı: Abi sen çalışmıyonmu nasıl para kazanıyon hem forumda fu ll aktifken Genişletmek için tıkla ... Çalışıyorum kardeşim Bu nasıl @Alo_Azrail Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Alo_Azrail Üye Nextman' Alıntı: Çalışıyorum kardeşim Bu nasıl @Alo_Azrail Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... Güzelmis
Nextman' Alıntı: Çalışıyorum kardeşim Bu nasıl @Alo_Azrail Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... Güzelmis
byAndroid Üye Nextman' Alıntı: Çalışıyorum kardeşim Bu nasıl @Alo_Azrail Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... Ortası boş hocam dikkat edin
Nextman' Alıntı: Çalışıyorum kardeşim Bu nasıl @Alo_Azrail Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... Ortası boş hocam dikkat edin
Nextman Emekli Yönetici Konu Sahibi byAndroid' Alıntı: Ortası boş hocam dikkat edin Genişletmek için tıkla ... Klan tedbiri onu kenara aldım
byAndroid' Alıntı: Ortası boş hocam dikkat edin Genişletmek için tıkla ... Klan tedbiri onu kenara aldım
Alo_Azrail Üye usta savunma kas biraz o duvara verdiğin para ile hava savunmalarını fullesen yada sihirbaz havan karıştırsan fena olur
usta savunma kas biraz o duvara verdiğin para ile hava savunmalarını fullesen yada sihirbaz havan karıştırsan fena olur