marist Üye Sucrofe' Alıntı: Atta görelim. Sol üstteki i'ye bas. Benim binici 2 oluyor ama asıl 3'ten sonrası iş görüyormuş. [emoji4] Genişletmek için tıkla ... Fotoda varlar i ye ne gerek var
Sucrofe' Alıntı: Atta görelim. Sol üstteki i'ye bas. Benim binici 2 oluyor ama asıl 3'ten sonrası iş görüyormuş. [emoji4] Genişletmek için tıkla ... Fotoda varlar i ye ne gerek var
by_aLi_1907 Üye gss_adnan' Alıntı: Yılbaşı süpriziydi sanırım Genişletmek için tıkla ... kutuların içinden ne çıkıyor ve o kutu kimlerde oluyor?
gss_adnan' Alıntı: Yılbaşı süpriziydi sanırım Genişletmek için tıkla ... kutuların içinden ne çıkıyor ve o kutu kimlerde oluyor?
Sucrofe Üye gss_adnan' Alıntı: Klan savaşı köy düzenim henüz 3 yıldız alan olmadı Genişletmek için tıkla ... Çok iyiymiş, bunu deneyeceğim. Normal köy düzenini de atar mısın? Son düzenleme: 11 Ara 2014
gss_adnan' Alıntı: Klan savaşı köy düzenim henüz 3 yıldız alan olmadı Genişletmek için tıkla ... Çok iyiymiş, bunu deneyeceğim. Normal köy düzenini de atar mısın?
Nextman Emekli Yönetici Konu Sahibi Haber - Clash Of Clans Oyunu Güncellendi - MaxiCep Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Ekli dosyalar Eklentileri görebilmek için Giriş yap veya üye ol. Son düzenleme: 11 Ara 2014
Haber - Clash Of Clans Oyunu Güncellendi - MaxiCep Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
byAndroid Üye marist' Alıntı: Guncelleme güzel ama duvarlari iksirle yukseltme 9. Seviyeye olmuş. Genişletmek için tıkla ... Aynen ya hic sevmedim olmadi bu nd guzel iksirle basiyordum duvarlari
marist' Alıntı: Guncelleme güzel ama duvarlari iksirle yukseltme 9. Seviyeye olmuş. Genişletmek için tıkla ... Aynen ya hic sevmedim olmadi bu nd guzel iksirle basiyordum duvarlari
gss_adnan Üye Sucrofe' Alıntı: Çok iyiymiş, bunu deneyeceğim. Normal köy düzenini de atar mısın? Genişletmek için tıkla ... Buyur
Sucrofe' Alıntı: Çok iyiymiş, bunu deneyeceğim. Normal köy düzenini de atar mısın? Genişletmek için tıkla ... Buyur
marist Üye byAndroid' Alıntı: Aynen ya hic sevmedim olmadi bu nd guzel iksirle basiyordum duvarlari Genişletmek için tıkla ... Aynen valla herşey altınla yükselttiliyor iksir boşa duruyor en azindan duvarlari yükseltiyorduk
byAndroid' Alıntı: Aynen ya hic sevmedim olmadi bu nd guzel iksirle basiyordum duvarlari Genişletmek için tıkla ... Aynen valla herşey altınla yükselttiliyor iksir boşa duruyor en azindan duvarlari yükseltiyorduk
Sucrofe Üye gss_adnan' Alıntı: Buyur Genişletmek için tıkla ... Eğer internetten aldıysan link atabilir misin? Böyle zor oluyor.
gss_adnan' Alıntı: Buyur Genişletmek için tıkla ... Eğer internetten aldıysan link atabilir misin? Böyle zor oluyor.
Sucrofe Üye Klan kalesi yükseltilirken (inşaattayken) klan savaşından alınan ganimet klan kalesine geliyor mu, yine de faydalanabiliyor muyuz ganimetten?
Klan kalesi yükseltilirken (inşaattayken) klan savaşından alınan ganimet klan kalesine geliyor mu, yine de faydalanabiliyor muyuz ganimetten?