Kontrol Üye Sukut-u Hayal' Alıntı: Dün bende tam dediğini yaotim :-D 3. İnsaatciyi aldim Genişletmek için tıkla ... Suan 450 taş var 250bin iksirle altın deposunu 10.seviye yaptım mı 10 taş daha alıp 3.insaaatci yi alcam
Sukut-u Hayal' Alıntı: Dün bende tam dediğini yaotim :-D 3. İnsaatciyi aldim Genişletmek için tıkla ... Suan 450 taş var 250bin iksirle altın deposunu 10.seviye yaptım mı 10 taş daha alıp 3.insaaatci yi alcam
Eray1910 Üye Kontrol' Alıntı: Suan 450 taş var 250bin iksirle altın deposunu 10.seviye yaptım mı 10 taş daha alıp 3.insaaatci yi alcam Genişletmek için tıkla ... Köyde sağda solda ağaç, mantar felan gelir onları kaldır taş gelir bilgin olsun
Kontrol' Alıntı: Suan 450 taş var 250bin iksirle altın deposunu 10.seviye yaptım mı 10 taş daha alıp 3.insaaatci yi alcam Genişletmek için tıkla ... Köyde sağda solda ağaç, mantar felan gelir onları kaldır taş gelir bilgin olsun
hardal00 Üye Eray1910' Alıntı: Köyde sağda solda ağaç, mantar felan gelir onları kaldır taş gelir bilgin olsun Genişletmek için tıkla ... Yok mu hilenin guncellemesi daha
Eray1910' Alıntı: Köyde sağda solda ağaç, mantar felan gelir onları kaldır taş gelir bilgin olsun Genişletmek için tıkla ... Yok mu hilenin guncellemesi daha
Eray1910 Üye Boşta bekletme küçük bombaları yani tuzak şeylerini yükselttir boş oturanı Allah sevmez de
maldanmehmet Üye ya arkadaslar biriniz buraya clash of clans son sürümü apk atabilir mi lutfen sdiden atan arkdastan Allah razi olsun
ya arkadaslar biriniz buraya clash of clans son sürümü apk atabilir mi lutfen sdiden atan arkdastan Allah razi olsun
UpOneTR Üye maldanmehmet' Alıntı: ya arkadaslar biriniz buraya clash of clans son sürümü apk atabilir mi lutfen sdiden atan arkdastan Allah razi olsun Genişletmek için tıkla ... Google playin nesi var ?
maldanmehmet' Alıntı: ya arkadaslar biriniz buraya clash of clans son sürümü apk atabilir mi lutfen sdiden atan arkdastan Allah razi olsun Genişletmek için tıkla ... Google playin nesi var ?
Eray1910 Üye maldanmehmet' Alıntı: internet paketimyok yok vpn ile oynuyorum oyunu onun icin Genişletmek için tıkla ... Kod: http://www.dl.farsroid.com/game/Clash-of-Clans-6.108.2(FarsRoid.com).apk
maldanmehmet' Alıntı: internet paketimyok yok vpn ile oynuyorum oyunu onun icin Genişletmek için tıkla ... Kod: http://www.dl.farsroid.com/game/Clash-of-Clans-6.108.2(FarsRoid.com).apk
caps6 Üye mücevher iyi oldu ağaç çalı felan kladırınca bazen taş çıkmıyor çıkanda az oluyor inşaatçı için taş toplayacakların işine yarar
mücevher iyi oldu ağaç çalı felan kladırınca bazen taş çıkmıyor çıkanda az oluyor inşaatçı için taş toplayacakların işine yarar
ExSeLANS Üye Eray1910' Alıntı: Beyler programa guncelleme geldi yeniden calisiyor haberiniz olsun Genişletmek için tıkla ... Hocam hileyi nasıl kullanacağız tarif etmen mümkünmudür
Eray1910' Alıntı: Beyler programa guncelleme geldi yeniden calisiyor haberiniz olsun Genişletmek için tıkla ... Hocam hileyi nasıl kullanacağız tarif etmen mümkünmudür
T.serdar Üye Eray1910' Alıntı: Beyler programa guncelleme geldi yeniden calisiyor haberiniz olsun Genişletmek için tıkla ... Hangi program?
Eray1910' Alıntı: Beyler programa guncelleme geldi yeniden calisiyor haberiniz olsun Genişletmek için tıkla ... Hangi program?
T.serdar Üye eco_06' Alıntı: Hocam hileyi nasıl kullanacağız tarif etmen mümkünmudür Genişletmek için tıkla ... Katiliyorum
eco_06' Alıntı: Hocam hileyi nasıl kullanacağız tarif etmen mümkünmudür Genişletmek için tıkla ... Katiliyorum