Oyun Clash of Clans maxicep klanı !

Sponsorlu Bağlantılar

SHS

SHS

Üye
Bikaç yerde paylaşıyım fırsat olunca

• Beğen
Tepkiler: avast

avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
Bikaç yerde paylaşıyım fırsat olunca
insallah hocam yani amacımız böyle laf olsun diye degil online oyun oynadıysanız bilirsiniz nasıl knight da metin2 de klanda yardımlasma dostluk oluyorsa oyle bişey yapmaya calıstıkda adam ulamıyoruz

• Beğen
Tepkiler: SHS
SHS

SHS

Üye
insallah hocam yani amacımız böyle laf olsun diye degil online oyun oynadıysanız bilirsiniz nasıl knight da metin2 de klanda yardımlasma dostluk oluyorsa oyle bişey yapmaya calıstıkda adam ulamıyoruz

Herkes kendi klanını kurma peşinde ve bazıları ordan oraya geçiyor

avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
benim icin onemli degil klan kimin olursa olsun ben 4 insaatcı aldım bu oyunu 70 falan yaparım maksat ahbap olsnu tekbasına oynamanın bi tadı olmuyo

avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
@Sukut-u Hayal hoşgeldin kardeşim ben eagle

Son düzenleme:
Kontrol

Kontrol

Üye
Klan ismi nedir ?

avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
maxicep dolu ama Absent beklrim

Kontrol

Kontrol

Üye
Absent yazınca kaçıncı sırada yada klan da kaç kişi var ?

Kontrol

Kontrol

Üye
Başvuru yaptım nick yunus

avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
hocam hoş geldin

Kontrol

Kontrol

Üye
Hoş bulduk kardeşim konuyu burdan güncel tutarız. Strateji konularını buradan da konuşmuş oluruz ;)

• Beğen
Tepkiler: avast
avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
İnşallah su maxicep 2 olayi kafama yatiyor birazda. Klani bozup maxicep2 diyemi kursak aciklamayami maxicep2 yazsak bilemedim

Kontrol

Kontrol

Üye
Açıklama olabilir veya sıfırdan temiz bir klan olabilir. Maxicep II olsun en azından açıklamaya gerek kalmadan aramadan bulabilirler

avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
Temiz bir klan kurup bir konu açmak en mantiklisi sanirim hocamMaxicep II mi yoksa Maxicep2 mi güzel olur

Kontrol

Kontrol

Üye
Evet aynen öyle yapalım en azından mesaj kirliliği ortadan kalmış olur ;)

Kontrol

Kontrol

Üye
Konuyu göremezsem etiketlersin beni :)

avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
Etiketlerin ama hangi isim güzel olur birde Absent de baya doldu şuanda bu klanim reklaminimi yapsak yoksa yeni klanmi kursak ?

Kontrol

Kontrol

Üye
Absent olunca bu siteye bağlı olduğu pek belli olmaz istersen suan kalsın bakalım 1 2 güne diğer arkadaşlar ne yazar ne düşünür onlardan da fikir alalım ;)

avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
Bekleyelimde 1 -2 gün aynen bakalim olmadi aciklamayi yapariz klandakilerin tamami geçerse Maxicep 2 diye şuanda. Kurcam hemen klanada eposta aticam ama geçerlermiş o teredutteyim

Kontrol

Kontrol

Üye
güzel bir dilde anlatırız gelirler ;)

Üst Alt