Who_knoxer Üye Degil galiba birçok hileli oyun var.Hack destekleride var.Tabi öyle tam hack değil küçük işler.
Rygebin Üye Hack konuları yasak da bu olmayabilir ama gamehacks vardı deneyin ben 2 sene önce çalışmaktaydı.
Who_knoxer Üye kaankulahli' Alıntı: Hack konuları yasak da bu olmayabilir ama gamehacks vardı deneyin ben 2 sene önce çalışmaktaydı. Genişletmek için tıkla ... Clash of clans oyununa hiçbir hack işlemiyor.Güvenlik duvarı çok sağlam anında enseliyorlar.
kaankulahli' Alıntı: Hack konuları yasak da bu olmayabilir ama gamehacks vardı deneyin ben 2 sene önce çalışmaktaydı. Genişletmek için tıkla ... Clash of clans oyununa hiçbir hack işlemiyor.Güvenlik duvarı çok sağlam anında enseliyorlar.
Rygebin Üye jojo_va' Alıntı: Clash of clans oyununa hiçbir hack işlemiyor.Güvenlik duvarı çok sağlam anında enseliyorlar. Genişletmek için tıkla ... Hack gibi değil zaten 20 saat clhaz açık kalıyor o ara asker sayısı 500 e çekiliyordu ama artık çalışmıyorsa başka.
jojo_va' Alıntı: Clash of clans oyununa hiçbir hack işlemiyor.Güvenlik duvarı çok sağlam anında enseliyorlar. Genişletmek için tıkla ... Hack gibi değil zaten 20 saat clhaz açık kalıyor o ara asker sayısı 500 e çekiliyordu ama artık çalışmıyorsa başka.