Yardım Clash of clans hesap için Acil yardım!!

Sponsorlu Bağlantılar

gevhern

gevhern

Üye
    Konu Sahibi
Clash of clans hesap için Acil yardım!!
Atkadaşlar telefonumu daha önceden CoC yüklemiştim sonra format attım sonra tekrar girdiğimde yeniden yükledim oyunu oyunda şuan baya illerledimde her oyuna girdiğimde eski köy var diyo bina 3 ama şimdiki binam 6 ben şimdiki hesabımı kullanmak istiyorum eğer formatlarsam hangisi gider yenisini istiyorum acil yardım.lütfen yardım edin!

hardal00

hardal00

Üye
Kardesim telefona eski koyde kullandigin gmail hesabini gir sonra ayarlardan google+ ya bas direk gelir ama eger eski hesabindan yedekleme yapmadiysan gecmis olsun

• Beğen
Tepkiler: Joker.
0MG90

0MG90

Üye
Burası iPhone bölümü :DiCloud a yedekleme yap Clash of Clans da yedeklenir şu an ne yapıyorsan oyunda. Format attıktan sonra iCloud geri yedekleme yaparsan en son ne yaptıysan oyunda o geri gelir.

• Beğen
Tepkiler: UpOneTR
hardal00

hardal00

Üye
Burası iPhone bölümü :DiCloud a yedekleme yap Clash of Clans da yedeklenir şu an ne yapıyorsan oyunda. Format attıktan sonra iCloud geri yedekleme yaparsan en son ne yaptıysan oyunda o geri gelir.
Zenginler bolumu gibi oldu ben gidiyorum google hesabi yerine apple hesabi gelecek bu kadar ;)

gevhern

gevhern

Üye
    Konu Sahibi
Kardesim telefona eski koyde kullandigin gmail hesabini gir sonra ayarlardan google+ ya bas direk gelir ama eger eski hesabindan yedekleme yapmadiysan gecmis olsun
Sana güveniyorum bakicloudtan yapacam inş olur

emininci

Üye
beyler benim telefon serviste. bluestacks indirdim pc ye ama o androıd ıcınmıs. telefn 20 gundenn önce gelmicek gibi clash a nasıl girebilirim pc den?