arkadaşlar broken botu indirdim harfiyen uyguladım denilenleri ama army campta sorun çıkıyor total troop capacity: error,unknown diyor dil seçeneğinde ingilizce seçin demişsiniz bende zaten tek dil var oda inglizce diğer kampları da tıkladım aynı hatayı veriyor lütfen yardımcı olurmusunuz
Selam arkadaşlar yeni bir bot buldum indirip denedim tam olarak calıştıramadım Köy araması yaparken ileri yapmıyor anlayan biri ilgilenirse hepimiz faydalanabiliriz Saygılar ADRES :
Attack collectors deploy all troops diyeceksin hocam. hemen alttakini de use barrack yapın. oyun dili ingilizce olmalı. önceki sayfalara bakarsanız bütün ayarların nasıl olacağını anlattığım resim var.
Selam arkadaşlar yeni bir bot buldum indirip denedim tam olarak calıştıramadım Köy araması yaparken ileri yapmıyor anlayan biri ilgilenirse hepimiz faydalanabiliriz Saygılar ADRES :
Botun dilini değil oyunun dilini ingilizce yapman gerekiyor arkadaşım. Oyun dilini ingilizce yaptığın takdirde düzelecektir. Aynı sorunu bende bu şekilde hallettim.