esmeran3 Üye KaganCOC' Alıntı: Bilgisayarın ekran kartı yetmiyor olabilir mi? ram 2 gb ekran kartı 1 gb Genişletmek için tıkla ... Yeterli .
KaganCOC' Alıntı: Bilgisayarın ekran kartı yetmiyor olabilir mi? ram 2 gb ekran kartı 1 gb Genişletmek için tıkla ... Yeterli .
melfeto Üye Peki önceki sürümlerdeki gibi köy tanıtma işlemi uygulayacak mıyız? Öyle bir ayar kısmı görmediğimden soruyorum kusura bakma
Peki önceki sürümlerdeki gibi köy tanıtma işlemi uygulayacak mıyız? Öyle bir ayar kısmı görmediğimden soruyorum kusura bakma
esmeran3 Üye melfeto' Alıntı: Peki önceki sürümlerdeki gibi köy tanıtma işlemi uygulayacak mıyız? Öyle bir ayar kısmı görmediğimden soruyorum kusura bakma Genişletmek için tıkla ... yok kardeşim benim. Sadece aç kullan
melfeto' Alıntı: Peki önceki sürümlerdeki gibi köy tanıtma işlemi uygulayacak mıyız? Öyle bir ayar kısmı görmediğimden soruyorum kusura bakma Genişletmek için tıkla ... yok kardeşim benim. Sadece aç kullan
mgo26 Üye Luck Star' Alıntı: Esmeran3 kardeşim o 6.3 değil başka bot o. C# bot adi Genişletmek için tıkla ... yeni botu deneyip yuklemeyi dusunuyormusun ?
Luck Star' Alıntı: Esmeran3 kardeşim o 6.3 değil başka bot o. C# bot adi Genişletmek için tıkla ... yeni botu deneyip yuklemeyi dusunuyormusun ?
ahbap Üye esmeran3, kurulumu yaptım, çok da iyi çalıştı ilk seferinde ama ilk savaşın ardından biraz sapıttı, mesela barraks'ta okçu üretirken 75 okçu basmasına rağmen halen okçuya basmaya devam ediyor, 76 olsun diye uğraşıyor herhalde nedendir acep?
esmeran3, kurulumu yaptım, çok da iyi çalıştı ilk seferinde ama ilk savaşın ardından biraz sapıttı, mesela barraks'ta okçu üretirken 75 okçu basmasına rağmen halen okçuya basmaya devam ediyor, 76 olsun diye uğraşıyor herhalde nedendir acep?
esmeran3 Üye melfeto' Alıntı: Esmeran bellek yetersiz deyip bluestack tan atıyo ? Bir bilgin var mı nedeni hakkında? Genişletmek için tıkla ... Hiç bir bilgim yok
melfeto' Alıntı: Esmeran bellek yetersiz deyip bluestack tan atıyo ? Bir bilgin var mı nedeni hakkında? Genişletmek için tıkla ... Hiç bir bilgim yok