Maalesef şu anda bu dosyayı görüntüleyemez ve indiremezsiniz.
Bu dosya yakın zamanda çok fazla kullanıcı tarafından görüntülendi veya indirildi. Lütfen dosyaya erişmeyi daha sonra yeniden deneyin. Erişmek istediğiniz dosya özellikle büyükse veya çok sayıda kişiyle paylaşılıyorsa dosyayı görüntülemek veya indirmek için 24 saate kadar beklemeniz gerekebilir. Bir dosyaya 24 saat sonra hala erişemiyorsanız alan yöneticinizle irtibat kurun.
HATASI VERİYOR
Beyler şimdi upload ederim dosyayı dediğim yere atmanız lazım tamam az bekleyin şu an sorunsuz çalışıyor benim bot Botun olduğu dosyaya geliyoruz. COCBot\functions\Village geliyoruz. daha sonra upload ettiğim dosyayı atıp değiştiriyoruz.
Beyler şimdi upload ederim dosyayı dediğim yere atmanız lazım tamam az bekleyin şu an sorunsuz çalışıyor benim bot Botun olduğu dosyaya geliyoruz. COCBot\functions\Village geliyoruz. daha sonra upload ettiğim dosyayı atıp değiştiriyoruz.
versiyon 6.0 a. @by-fattaci kardeşim en son çalışmaz bidaha demiştin ama çalışıyor sorunsuz hemde 1 saatte halloldu
virüs mü dur ekran görüntüsü atıyım
daha yeni daldığı yer botun.
buda kışlaları gördüğü resim. inanmayan indirmez insanlık yapıp yardım ediyoruz suçlu mu oluyoruz?