hs1987 Üye Sabah kalkıp şunu görünce mutlu oluyor insan konuyu hazırlayan arkadaşada çok çok teşekkürler
sebo7 Üye marist' Alıntı: Kac yapayim? Ve neyin ekran cozunurlugunu bluestracks mi yoksa bilgisayarin mi? Genişletmek için tıkla ... pc nin ekran çözünürlüğüyle den olmazsa blue değiştr
marist' Alıntı: Kac yapayim? Ve neyin ekran cozunurlugunu bluestracks mi yoksa bilgisayarin mi? Genişletmek için tıkla ... pc nin ekran çözünürlüğüyle den olmazsa blue değiştr
by-fattaci Üye by-fattaci' Alıntı: Bot daki tek sıkıntım bir köye saldırı yaptığında altın yada iksir kalmasına rahmen saldırıyı yarıda bırakması. Bu sorunu 5.7.3 sürümünde de yaşıyordum. Cevaplarınızı bekliyorum. Tşk ederim. Emeğine sağlık. Genişletmek için tıkla ... Yok mu bu şekilde olan yada çözüm bilen
by-fattaci' Alıntı: Bot daki tek sıkıntım bir köye saldırı yaptığında altın yada iksir kalmasına rahmen saldırıyı yarıda bırakması. Bu sorunu 5.7.3 sürümünde de yaşıyordum. Cevaplarınızı bekliyorum. Tşk ederim. Emeğine sağlık. Genişletmek için tıkla ... Yok mu bu şekilde olan yada çözüm bilen
e_tore Üye en son güncellemeden sonra clash of clans engelmi koydu acaba bota hata verip duruyor bilgisi olan varmı
en son güncellemeden sonra clash of clans engelmi koydu acaba bota hata verip duruyor bilgisi olan varmı
Okantufann Üye Beyler aynen bot yalan oldu umarım çözüm bulunur ve burda hemen yaynlanır... şimdiden teşekkürler
by-fattaci Üye Bu güncellemeyle artık bence bot bir daha çalışmaz adamlar 3 saatlik güncelleme yaptılar yazın bunu bir yere
Bu güncellemeyle artık bence bot bir daha çalışmaz adamlar 3 saatlik güncelleme yaptılar yazın bunu bir yere
esmeran3 Üye amaç o olmasına gerek yok yeni hile çıkar merak etme yeni bir versiyon ile herşey halledilir hiç bir açık tam olarak kapatılmaz daha yeni olduğu için güncelleme 1 2 güne çıkar yeni bot
amaç o olmasına gerek yok yeni hile çıkar merak etme yeni bir versiyon ile herşey halledilir hiç bir açık tam olarak kapatılmaz daha yeni olduğu için güncelleme 1 2 güne çıkar yeni bot