5.7.3 sürümü bence en stabil sürüm. 6.0 da arada search tusu bulunamadı diyip duruyor
5.7.3 sürümü bence en stabil sürüm. 6.0 da arada search tusu bulunamadı diyip duruyor
Arkadaşlar botu ilk açtığımda gayet düzgün çalışıyor fakat oyundan atınca zooming out diyip kalıyor ekranı kendi kendine uzaklaştıramıyor bu hatanın çözümü var mı bir türlü yapamadım her şey düzgün ve tam kurulu
Arkadaşlar botu ilk açtığımda gayet düzgün çalışıyor fakat oyundan atınca zooming out diyip kalıyor ekranı kendi kendine uzaklaştıramıyor bu hatanın çözümü var mı bir türlü yapamadım her şey düzgün ve tam kurulu
Not: Anlatım %100 bana aittir. İzinsiz alıntı, çalıntı yapmayınız.
Bot hakkında kısa bilgi vermek gerekirse ;
-Bu bir script programından üretilmiş daha önceden yapılan hareketleri yapan programdır. Ancak daha önceden yapılabilecek her hareketi scripti çizin arkadaşımız yapmış .
-Bot arka planda da çalışabiliyor yani sürekli ekranda açık olmasına gerek yok
-Ban yeme konusuna gelirsek bot ekrana tıklıyor yani hile falan yok ortada.
-Ama yine de siz önleminizi alın savaş tekrarı paylaşmayın, oyun içinde bottan bahsetmeyin.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ 3- Saldırı Ayarları Sayfası
*** Önemli *** -Botun ayarlarını tamamladıktan sonra , üst kısımdan Config -> ile ;
Load = Önceden kaydettiğiniz ayar dosyasını seçerek ayarları getirirsiniz.
Save = Yaptığınız ayarları dosya halinde kaydedersiniz.
Bot bazı ayarları kapatıp açtığınızda kaydetmemiş oluyor.
Önce Save yapıp dosyaya ayarlarınızı kaydedin sonra botu açtığınızda Load kısmından
ayarlarınızı seçerseniz sorun kalmaz
-Geriye kalan kısımlar en yakın zamanda eklenecek.
-Resimlerdeki ayarlar benim kullanmakta olduğum ayarlardır tavsiyem aynısını yapın sadece
altın iksir değerlerini kendinize göre ayarlayın.
-Bu halde bile sorunsuz çalışabilecek durumda bot.
Ve Son olarak Start Bot diyoruz
Botun çalışması ile ilgili Görseller (Spoilere Tıklayınız)
Hocam emeğinize elinize sağlık fakat ben ayarları eksiksiz yaptım aramaya başladığında girdiğim değerlere uygun bir köy bulmazsa eğer bir okçu atarak teslim oluyor bot kendisi bunun çözümü nedir lütfen acil yardım
[04:37:01] ~~~~Welcome to BOC Clashbot6.0!~~~~
[04:37:01] Executable running on X64 OS
[04:37:01] Bot is starting...
[04:37:03] Trying to locate Main Screen
[04:37:05] Waiting for Main Screen
Defalarca baştan kurdum tam 6 7 saattir bununla uğraşıyorum boynum tutuldu artık. Birisi bana tw den yardımcı olabilir mi
Yok aga ya sizin pc ler sıkıntılı. Benim pc de sıfır kasma sadece internette çok sekme açınca hafif kasmalar başlıyor o kadar
Sistem iyi çalışıyor 6 level okçu barbarla eksi yemedim pek