Ck15i Oyun+ program yükleme..Yardım !!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

afilli38

Üye
    Konu Sahibi
Ck15i Oyun+ program yükleme..Yardım !!!
Sony ericson CK15i Cep telefonumda Hafıza kartına attıgım uygulamalar bölümünü bulamıyorum öncelikle o lazım ..Birde bu telefona nasıl oyun yüklerim telefonun pc kablosu yoktur H.kartı ile yükleme olabilirmi olur ise hangi uzantıları bulmam ve telefondan nasıl açmam gerekli yardımcı olabilecek kişilere sonsuz teşekürler..

delidervis44

Üye
hafıza kartında Other diye bir klasör var oraya jar uzantılı uygulamaları at ondan sonra telefonun kablosunu çıkar. telefon normal kullanıma geldikten sonra sırasıyla şunları yap: ayarlar+uygulama ayarları+en alta YÜKLE butonu var ona tıkladığında biraz önce karta attığın uygulamaları göreceksin. Oradan istediğini yükleyebilirsin. Kolay gelsin

delidervis44

Üye
Bu arada ben de sana bir soru sorayım: Telefonu yeni aldım. İlk aldığımda facebook gibi internet sitelerine girebiliyordum ancak telefonun kendi sitesinden güncelleme yaptım ondan sonra internete hiç girmedi. Sende de böyle bir sorun var mı? Ya da bu sorunu nasıl halledebilirim. Yedek almadan güncelleme yaptığımı da söylesem iyi olur.

monteboy

monteboy

Üye
Uygulamaları others klasörüne attıktan sonra ayarlar uygulama ayarları ev en aşağıda kur'a bas ordan seç ve yükle de.
Bana uygulama lazım, sen nerden buluyosun buna uygun?

monteboy

monteboy

Üye
Bu arada ben de sana bir soru sorayım: Telefonu yeni aldım. İlk aldığımda facebook gibi internet sitelerine girebiliyordum ancak telefonun kendi sitesinden güncelleme yaptım ondan sonra internete hiç girmedi. Sende de böyle bir sorun var mı? Ya da bu sorunu nasıl halledebilirim. Yedek almadan güncelleme yaptığımı da söylesem iyi olur.
Güncelleme yapınca yenilikler geldi mi hiç?

blackjack8696

Üye
Sorun telefonun saat ayarları ile ilgili saat ayarlarını doğru yapın gireceksiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt