• Üye Haberleri - İncelemeleri bölümümüzde sadece üyelerin kendi yazdığı haberler ve oluşturduğu incelemelere yer verilmektedir. Haber kaynaklarından veya farklı bir kategoriden, birebir alınan içerikler paylaşılamaz.

Cıtroen ' Lacoste .. Ortak Çalışması.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mali Özdemir

Mali Özdemir

Üye
    Konu Sahibi
Cıtroen ' Lacoste .. Ortak Çalışması.
Bu makalemizde sizlere Fransız otomobil markası Cıtroen ile geniş müşteri kitlesine sahip Lacoste'nin ortak çalışması olan konsept aracını tanıtacağım.Lacoste kendi sektörünün dışına çıkarap tabiri caiz ise Cıtroen otomobilini giydirdi.
Günlük kıyafetler bir yana tenis ve golf içinde giyim tasarımları olan Lacoste ile Cıtroen'in iş birliğinde hazırlanan konsept araç tenis topuna benzer tutamakları , tenis filelerini andıran jantları ile dikkat çekiyor.
Bu ilginç ve sıradışı olan otomobil 29 Ekim - 7 Kasım 2010 tarihleri arasında İstanbul Otomobil Fuar'ında sizlerle birlikte olacak.Beyaz pamuk pike kaplı Lacoste markasının ikonu olan t-shirt örgüsü ile yapılan koltukların emniyet kemeri buluşma noktaları doğal bir şekilde bu t-shirt'ün ' V ' yakasını andırıyor.
Kapısız yapısı ve üstü açık olan bu model gol arabalarını andırıyor.Otomobilin kokpiti içinde göstergeler enlemesine yer alırken son aylarımızın sihirli aletlerinden biri olan I-pod içinde bir bağlantı noktası mevcut.Aracımızda tenis raketleri , golf sopaları , sörf tahtaları gibi eşyaları koyabilmeniz için özel bir bölüm bulunuyor.
Göz alıcı renkler olan beyaz ve lacivert renkler Cıtroen Lacoste Konsept aracında çok hoş gözükmesinin yanı sıra bütünü sağlayabilmek içinde sarı renk motifleri gözden kaçmıyor.
Bu cesaret isteyen tasarım Paris Autoshow'da büyük ilgi gördükten sonra 29 Ekim - 7 Kasım 2010 tarihleri arasında İstanbul Otomobil fuarında yerini alacak.
 
Lacoste

Lacoste

Üye
bende zannettım beni konu yapmışlar :D
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt