cities klasörü YARDIM!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tuba

Tuba

Üye
evet usb kablo olmadan olmaz...

abdül21800

abdül21800

Üye
    Konu Sahibi
birde güncellerken hafıza kartı takılmıoyr pekala nasıl olacak anlayamadım ahenk arkadaşın werdiği dosyayla güncelledğim harita mı uyacak

--------------- Ekleme ---------------

tmm ben usb kablo alıyım pc de nokıa pc suite war nss de war türkçeleştirme için bir tek güncelleme kaldı o zmn

cevap???

Tuba

Tuba

Üye
hayır. yazılım güncellerken hafıza kartı takılı kalabilir yalnız hafıza kartının ş--ifresini kaldırman gerekir.hatsız da değil şebeke açık olmalı ve yazılım güncellerken telefonu kablosunu çekme ve telefon ile ilgili hiç birşey yapma...

abdül21800

abdül21800

Üye
    Konu Sahibi
ahenk arkadaş bana nokıa map loader güncellemyi anlatırmısın ya da forumda bulamadım biliosan link yollarmısın

ok tmm rumman kardeş ban sadece usb kablo lazım saol herşey için yine de

ahenk

ahenk

Üye
aslinda guncellemeden kastim maps programini guncellemen tabi teli guncellersen ovimaps cihazina destek veriyosa oto 3lu versiyona belki gecer ayrica nette nokiamaploaderle harita yukleme diye wepte ararsan resimli anlatimlara ulasirsin uzun suredir nokia kullanmiyorum i8910 cihazima bazi yazilimlarla ovimaps yukluyorum haritalar icinde ovimapsloaderle yukluyorum programin kullanimi basit yeterki teli programa goster europa dan turkiyeyi sec sag tarafta dowload secenegine tikla indirp yukler ancak sen cities klasorunun icini bosalt yada programdan sildir

iyi forumlar

abdül21800

abdül21800

Üye
    Konu Sahibi
ben RUMMAN arkadaşın dediğini yapayım en iyisi güncellemk (teli )

angg

Üye
Arkadaşlar elinde nokia 6600i slide cities klasörü olan varsa bana yardımcı olabilirmi ya hafıza kartını biçimlerken cities klasörü silindi tekrar yüklemem gerek ama hiç bir yerde bulamıyorum.

angg

Üye
bu dosyayı doğrudan hafıza kartına attığımda sorunum çözülecek mi?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
telefonununda hangi maps programı kurulu?

angg

Üye
valla bu telefon işinden pek anlamıyorum telefonu aldığımda kurulu olan programla haritaları kullanabiliyordum sonra afıza kartım biçimlendi ve içindeki cities klasörü silindi artık haritalara giremiyorum

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
tamam indir o zaman bunu.zaten tek Türkiye Haritası bu.

angg

Üye
indiriyorum şuan umarım yardımı olur .

Ben bu dosyayı indirdim ve hafıza kartına kopyaladım ama haritalar ı açmaya çalışırken hafıza dolu die bi uyarı geliyor

hafıza dolu uyarısına karşı ne yapmalıyım çünkü 1gb hafıza kartının 195 mb ı dolu ya da neyi yanlış yapmış olabilirim

bana yardım edebilecek kimse yokmu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt