cisimleri uçurmak

76336796

Üye
geçen gün yoldaydık.. trafikte çok kalabalık hani.. milim milim ilerliyoruz.. sonra abi allah inandırsın bi odaklanmışımki bütün arabalar havaya kalktı. bizde rahat rahat ileledik..

Deneyecem dur

----------Eklendi @ 15:51:45 ---------- Yazıldı @ 15:38:15 ----------

Oleyyy kağıt biraz büküldü gibi

kankka

Üye
    Konu Sahibi
İnsan beyni cisim uçuruyor.İlginç
arkadaşım cisim uçurma en basiti sanırım bi araştırmaya göre isveçli herhalde hep onlarda oluyo beyinde enerjiyi internette kullanabilirsek dowloand (yazılışından emin değilim) hızı yaklaşık olarak 4gb/s olabilirmiş

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
beyin bedava yapabiliyorsa helal valla

arkadaşlar belki inanmayacaksınız ama telefonumu bi uçurayim dedim 1 saniye 2 metre öteye fırlattım yaptım yani ama elimle
neden uçurmak için düşüneyimki allah el vermiş ayak vermiş 1 saniye yapmak varken neden 3 ay bekleyelkim dimi?

mstf_l

Üye
Adam isin felsefesini cozmus

3 ay çalış istediğin yere ışınlan

SHS

Üye
uçan adam sabri

bu işlemi yapmadan önce herhangi bi uyuşturucu madde alacakmiyiz bari ?

bende masanın üzerine kağıt koydum bir süre sonra uçmaya başladı.. Şimdi siz kağıt uçmaya başladı diyeceksiniz ama hayıiiir masa uçuyor masa masa..

yatarken deniyim dedim kucama küçük kağıt koydum 10 dk bekledim kağıt kalktı zannettim ama kalkan kağıt deyilmişşşş

Tepkiler: NonaZayi

.eRCaN.

Üye
yatarken deniyim dedim kucama küçük kağıt koydum 10 dk bekledim kağıt kalktı zannettim ama kalkan kağıt deyilmişşşş

Düşünce gücü bu olsa gerek. 10 dakikada neler düşündün veya neye odaklandın Allah bilir?

TheCower

Üye
Kalkan kağıt değilse ne olabilir acep

ben kağıdı kaldırabiliyorum çok eğlenceli.

15097

Üye
sabır ve hırs önemli olan

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Ben laptopu kaldırdım artık dizim ağrımadan internette dolaşıyorum.

Tepkiler: NonaZayi