lanet olası insanlar nasıl yiolar bööggghhh...bi olay biliorum japonya yada çinde bi adamn sürekli başı agrıomuş o sikayetle gidiormuş doktora tomografi felan cekiliomuş bişi yok deyp yolluolarmış şu bldigimz migren gibi zannediolarmış adam bigün ölmüş baş agrısından doktorlar merak edip otopsi sırasında beyne bakmışlar bi açmışlar içi vıcır vıcır kurt kaynıormuş
.. o böcekleri igrenç seyleri yemekten vücut kurt üretmiş... bi kadınnda kurt gögsünden çıkıordu izlemiştim böle operasyonla alıolardı ooff cok fena
Aѕѕαѕѕiη™;2085513' Alıntı:Abi Girdimde Keşke Girmeseydim..Biz Bakamıyoz Adamlar Yiyolar Acaba O Zeka O Yaratıcılık Bunlardanmı Geliyo![]()

ooff valla igreç bunlar yaalanet olası insanlar nasıl yiolar bööggghhh...bi olay biliorum japonya yada çinde bi adamn sürekli başı agrıomuş o sikayetle gidiormuş doktora tomografi felan cekiliomuş bişi yok deyp yolluolarmış şu bldigimz migren gibi zannediolarmış adam bigün ölmüş baş agrısından doktorlar merak edip otopsi sırasında beyne bakmışlar bi açmışlar içi vıcır vıcır kurt kaynıormuş
.. o böcekleri igrenç seyleri yemekten vücut kurt üretmiş... bi kadınnda kurt gögsünden çıkıordu izlemiştim böle operasyonla alıolardı ooff cok fena
![]()

cenin yiyolar resimlerini eklemek istemem baya iğrenç.bunlardan bileinsan kesip yemiyolar iyiki.![]()
insan kesip yemiyolar iyiki.![]()
diyet yapmak isteyenler her yemekten önce bu fotoğraflara birer kez bakıyorlar ardından çıta gibi oluyorlar![]()