çinliler`in iğrenç yemekleri..midesi kaldırmayanlar girmesin...+ midesi kaldıranlar.

Sponsorlu Bağlantılar

jackalx_06

jackalx_06

Üye
    Konu Sahibi
çinliler`in iğrenç yemekleri..midesi kaldırmayanlar girmesin...+ midesi kaldıranlar.

Deep-Fried Crickets

Deep-fried cockroaches

Pig Brain

Silkworm kabobs

Live Octopus Dish

Deer placenta soup

Fried Tarantulas

Lamb Testicles

Bee larvae

Ox Penis

• Beğen
Tepkiler: Tuba.Erva ve ebuş...

qquurrbbuuzz

qquurrbbuuzz

Üye
:D spr di Xd

Aѕѕαѕѕiη™

Aѕѕαѕѕiη™

Üye
Abi Girdimde Keşke Girmeseydim..Biz Bakamıyoz Adamlar Yiyolar Acaba O Zeka O Yaratıcılık Bunlardanmı Geliyo :)

Unstable01

Unstable01

Üye
ooff valla igreç bunlar yaa:s lanet olası insanlar nasıl yiolar bööggghhh...bi olay biliorum japonya yada çinde bi adamn sürekli başı agrıomuş o sikayetle gidiormuş doktora tomografi felan cekiliomuş bişi yok deyp yolluolarmış şu bldigimz migren gibi zannediolarmış adam bigün ölmüş baş agrısından doktorlar merak edip otopsi sırasında beyne bakmışlar bi açmışlar içi vıcır vıcır kurt kaynıormuş:s.. o böcekleri igrenç seyleri yemekten vücut kurt üretmiş... bi kadınnda kurt gögsünden çıkıordu izlemiştim böle operasyonla alıolardı ooff cok fena:s

jackalx_06

jackalx_06

Üye
    Konu Sahibi
Aѕѕαѕѕiη™;2085513' Alıntı:
Abi Girdimde Keşke Girmeseydim..Biz Bakamıyoz Adamlar Yiyolar Acaba O Zeka O Yaratıcılık Bunlardanmı Geliyo :)
:ehe
ooff valla igreç bunlar yaa:s lanet olası insanlar nasıl yiolar bööggghhh...bi olay biliorum japonya yada çinde bi adamn sürekli başı agrıomuş o sikayetle gidiormuş doktora tomografi felan cekiliomuş bişi yok deyp yolluolarmış şu bldigimz migren gibi zannediolarmış adam bigün ölmüş baş agrısından doktorlar merak edip otopsi sırasında beyne bakmışlar bi açmışlar içi vıcır vıcır kurt kaynıormuş:s.. o böcekleri igrenç seyleri yemekten vücut kurt üretmiş... bi kadınnda kurt gögsünden çıkıordu izlemiştim böle operasyonla alıolardı ooff cok fena:s

evet o olayı bende duymuştum gerçekten çok iğrenç ve kötü bir durum...:(

-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
o kadar da değildir ya

BktsBcr

BktsBcr

Üye
insan kesip yemiyolar iyiki.:ehe:ehe

Revengeful

Emekli Yönetici

Bunlardamı ya :(

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
İyiki yanımda poşet getirmişim:D

Revengeful

Emekli Yönetici
hehehe :ehe

Freestyle.Cod

Freestyle.Cod

Üye
oha yhaw ox penis dior çüşş diorum :D hayretler içindeyim

!!!MotorHead!!!

!!!MotorHead!!!

Üye
penis dio ya yuh be

haltie

haltie

Üye
:d: pilav üstü fare:d:

The CoRRe

The CoRRe

Üye
ıyyyyyyyyykkkkkkkkkkkkk kusacam şimdiiiiiiii :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Tuba

Tuba

Üye
Ayna programında izlemiştim bunları canlı canlı :ehe
Ya gerçekten iğrenç...
Yiyecek bi şey yokmuş gibi bunları yiyorlar...
Ama söyleyeyim bunları yerlerken izlemek daha tiksindirici :ehe
Japonya ve Çine hiç yolum düşmez inş.

Onur Saka

Onur Saka

Üye

Lanet Olsun yaa Girmez Olaydım 2 Gün Yemek Yemek Yok :D

djsalih91

djsalih91

Üye
diyet yapmak isteyenler her yemekten önce bu fotoğraflara birer kez bakıyorlar ardından çıta gibi oluyorlar :ehe

Üst Alt