Bu neydi şimdi.Çok uzun uğraşlar sonucu bi cin çağırdım neyse bunla arkadaş olduk bana çok yardımı dokundu ilk başlarda çağırınca geliyodu sonraları zır pırt ortaya çıkmaya başladı bunun sayesinde ben okulda başarıyı yakaladım 5:00 karney getiriyodum hep lisede neyse ama zamansız çıkmaya başladı ortaya öss kadar sabredeyim dedim öss kadar sabrettim sonra daha gelme dedim bu b kızdı beni çarpmaya çalışçaktı ama hemen ölümsüzlük şifresi yazdım sonra sınırsız silah şifresi yazıp bunu bi güzel bzzukayla taradım.

Çok uzun uğraşlar sonucu bi cin çağırdım neyse bunla arkadaş olduk bana çok yardımı dokundu ilk başlarda çağırınca geliyodu sonraları zır pırt ortaya çıkmaya başladı bunun sayesinde ben okulda başarıyı yakaladım 5:00 karney getiriyodum hep lisede neyse ama zamansız çıkmaya başladı ortaya öss kadar sabredeyim dedim öss kadar sabrettim sonra daha gelme dedim bu b kızdı beni çarpmaya çalışçaktı ama hemen ölümsüzlük şifresi yazdım sonra sınırsız silah şifresi yazıp bunu bi güzel bzzukayla taradım.

Bu neydi şimdi.![]()

Muhtemelen.[ENGİN];4705360' Alıntı:dalgaya alıyor sanırım![]()
Neyyy bir de yakıyorlar mı?Hadi yakanı duydumda, bu tarama olayı![]()

[ENGİN];4705360' Alıntı:
dalgaya alıyor sanırım![]()
Allah muhafaza buyursun... dalgası bile adamı ürkütüyor...Çökerlerse tepesine o zaman görür dalgaya almayı
Adam counter oynuyo sanki, sınırsız silah şifresi felan tövbe tövbe...
Neyyy bir de yakıyorlar mı?![]()
Çökerlerse tepesine o zaman görür dalgaya almayı
Adam counter oynuyo sanki, sınırsız silah şifresi felan tövbe tövbe...

Cin çıkarma yöntemlerinden biridir Üstad'ım
[ENGİN];4705384' Alıntı:
görmediği için dalga geçiyor zaten görse görse ne yapar siz tahmin edin
---------- Eklendi @ 14:53:01 ---------- Yazıldı @ 14:50:53 ----------
gayrimüslim se çok zor ya ikna edene kadar

Ben sorayım.
Cinler ateşten yaratılmadı mı? nasıl oluyor da yakabiliyorlar yahu?

Harikasın refikim bundan daha iyi bir cevap verilemezdi ...
Engin abi şaka maka, sende cincilik var herhalde. El altından hocalık yapmıyorsun değilmi
---------- Eklendi @ 14:57:51 ---------- Yazıldı @ 14:57:00 ----------
Kafana toprak geliyor Üstad şimdi![]()

Harikasın refikim bundan daha iyi bir cevap verilemezdi ...![]()
![]()

Kısa bir bilgi paylaşayım...
Cin ve şeytanlar, saf ateşten, yani, dumansız ateş alevinden yaratılmış ruhanî varlıklardır. Cinler de melekler gibi görünmeyen gizli varlıklar olup çeşitli suret ve şekle girmeye ve zor işler başarmaya muktedir, fakat cins ve mahiyet bakımından meleklerden ayrı yaratıklardır.
Cinler arasında da insanlar gibi evlenme vardır. Onlar da Allah`a îman ve ibâdetle mükelleftirler. Bâzıları isyankâr olup kâfir, bâzıları da itâatli mü`mindirler. Ancak şeytanların hepsi isyankâr ve kâfirdirler. Sırf şer işleyen, insanları yoldan çıkarmakla meşgul olan varlıklardır.
Şeytanların mü`mini ve itâatlisi yoktur. Cinler, Allah`ın izni ve hükmü olmadan hiç kimseye ne iyilik, ne de kötülük yapabilirler. Cinler gaybı bilmez, Allah`ın peygamberlerine bildirdiği İlâhî vahye muttali olamazlar.
Cinler insandan evvel yeryüzünün idare ve tedbirini görmekle vazifelendirilmişlerdir; ancak yeryüzünde çok kötülük yaptıkları, fesad çıkardıkları için, sonunda bu görevden azledilmişlerdir. Yerlerine, insanoğlu tayin edilmiş, yeryüzünün sâhipliği makamına getirilmiştir.
Peygamberimiz Efendimiz (asm), insanlara olduğu gibi cinlere de elçi olarak gönderilmiş, tebliğ vazifesini cinler arasında da yerine getirmiştir. Kur`ân-ı Kerîm`de Cin sûresinde bu husus, açık bir şekilde beyan buyurulmuştur.
Tirmizi, İbn Mace ve Buhârî tarihindeki (Ebû Hureyre radıyallahu anh'denl rivayetlerinde, Resûl-i Ekrem şöyle buyurmuştur:[ENGİN];4705415' Alıntı:ibliste ateşden yaratıldı ama cezası ateşten.
Engin abi şaka maka, sende cincilik var herhalde. El altından hocalık yapmıyorsun değilmi
---------- Eklendi @ 14:57:51 ---------- Yazıldı @ 14:57:00 ----------
Kafana toprak geliyor Üstad şimdi![]()

Ne demek refikim çorbada tuzumuz olsun...Açıklama için Teşekkürler Üstad'ım

Allah ilimlerini artırsın...[ENGİN];4705433' Alıntı:4 5 kez bulundum o ortamda ama benim bir etkim olmadı bunu yapan o ilmi iyi bilmeli yoksa o da gümbürtüye gıder.benım var iki tane zatı mühterem tanıdığım![]()