Cinler

Sponsorlu Bağlantılar

Emrgncy

Emrgncy

Üye
[ENGİN];4705433' Alıntı:

4 5 kez bulundum o ortamda ama benim bir etkim olmadı bunu yapan o ilmi iyi bilmeli yoksa o da gümbürtüye gıder.benım var iki tane zatı mühterem tanıdığım:hmmm

Aman dikkat hocam,

Her işte olduğu gibi bu işinde ilmini bilmek gerekir, yoksa sonu pek hayır olmaz mazallah

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye

Aman dikkat hocam,

Her işte olduğu gibi bu işinde ilmini bilmek gerekir, yoksa sonu pek hayır olmaz mazallah

uğraşmıyorum zaten ben kardeşim bu cin çıkarma işini iyi bilen bir hocanın yanında bulundum yardım amaçlı yoksa ben yapamam onu çarpar mazallah bide gayrimuslim di komşuya musallat olan çok zor ikna etti hoca.benim tanıdıklarım müslüman ve biraz agresif:hmmm

NowOrNewer

NowOrNewer

Üye
ayetel kürsi biliyorum felak nas falan hatta yasinin ilk 2 sayfası zorlasam 3 biliyorum ful donanımlıyım yani harbiden gelsinler inanın sıkılıyorum gelsinler ilk görüşte ürkerim ama o kadar korkmam.

Emrgncy

Emrgncy

Üye
ayetel kürsi biliyorum felak nas falan hatta yasinin ilk 2 sayfası zorlasam 3 biliyorum ful donanımlıyım yani harbiden gelsinler inanın sıkılıyorum gelsinler ilk görüşte ürkerim ama o kadar korkmam.

Zırhın sağlam orası kesin, ama korkmam deme sakın tepeden tırnağa buz kesilirsin.
Rabb'im muhafaza etsin

NowOrNewer

NowOrNewer

Üye

Zırhın sağlam orası kesin, ama korkmam deme sakın tepeden tırnağa buz kesilirsin.
Rabb'im muhafaza etsin
Öle bişe olursa her türlü ben kazanırım.İnancım hayal edemeceğin şekilde artar.Yani o kadar şanslı olduğumu düşünmüyorum gelmez bana.Hem gelirde birde arkadaş falan olursak varya yardımcı olacağınıda düşünüyorum.

Ns_Lion

Ns_Lion

Üye
Allahın rahmeti üstünüze olsun beyler :) la ugraşmayın daha fazla olm la töbe yarabbi yaaa karışmayın adamlara :))

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
Öle bişe olursa her türlü ben kazanırım.İnancım hayal edemeceğin şekilde artar.Yani o kadar şanslı olduğumu düşünmüyorum gelmez bana.Hem gelirde birde arkadaş falan olursak varya yardımcı olacağınıda düşünüyorum.

hiç muhattab olmadıysan bulaşma düşündüğün gibi değil onlar

NowOrNewer

NowOrNewer

Üye
[ENGİN];4706022' Alıntı:

hiç muhattab olmadıysan bulaşma düşündüğün gibi değil onlar

Nasıl yani? açarmısın az.Bide sen muhattab oldunmu onlarla?

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
Nasıl yani? açarmısın az.Bide sen muhattab oldunmu onlarla?
evet müşerref oldum.biraz şaka yollu konuşuyorsun burda ama onlarla böyle konuşamazsın dalga geçildigıni anlarlarsa olur olmadık korkutur isteklerine cevap vermez.

NowOrNewer

NowOrNewer

Üye
[ENGİN];4706976' Alıntı:

evet müşerref oldum.biraz şaka yollu konuşuyorsun burda ama onlarla böyle konuşamazsın dalga geçildigıni anlarlarsa olur olmadık korkutur isteklerine cevap vermez.

Ben harbi arkadaş olmak istiyom.Bildiğin kanka gibi.Şaka yapıyodum ilk başta lakin şimdi ciddiyim siz naıl müşerref oldunuz hala oluyomusunuz?

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
Ben harbi arkadaş olmak istiyom.Bildiğin kanka gibi.Şaka yapıyodum ilk başta lakin şimdi ciddiyim siz naıl müşerref oldunuz hala oluyomusunuz?

Bir ayrıntıyı söylemek istiyorum.. Korkman yada korkmaman önemli değil ama düşüncen yanlış.. Evet onları kabul edip varlıklarını seviyoruz.. Çünkü yaratılanı severim yaratandan ötürü.. Alllahın yarattığı herşeyi sevdiğimiz gibi..
Ama onlarla arkadaş olmak insana hiçbir zaman iyilik getirmez..(Bunu bana çok yakın ilim sahibi bi abim söyledi..) Hadi hepsini geçtim.. Allah muhafaza imanın zedelenir.. Bundan kötüsü varmıdır dünyada..
Bana dediği şey bizler işimize bakalım ibadetimizi edelim işimizde gücümüzde olalım.. Allah onlarla bizi ayırmışken bir birleşmeye çalışırsak aykırı gitmiş oluruz..

HaqperesT

HaqperesT

Üye

kaşınıyor gibisin :)
bence vazgeç bu sevdadan
beyin kodlarına alışırlarsa, ve kotu cin iseler seni surekli rahatsız ederler.

bunların bir de ifritleri var, cok gucluler, olumcul bile olabilirler
yine de sen bilirsin

NowOrNewer

NowOrNewer

Üye
kaşınıyor gibisin :)
bence vazgeç bu sevdadan
beyin kodlarına alışırlarsa, ve kotu cin iseler seni surekli rahatsız ederler.

bunların bir de ifritleri var, cok gucluler, olumcul bile olabilirler
yine de sen bilirsin

Bak kardeşim alışık olmadıgımız için korkmamız doğal fakat köpektende bi sürü kişi korkar faredende ama korkmayanlarda var değil mi?
Eğer alışırsak korkmayız bence zaten ben pek fazla korkmuyorum karanlık vs şeylerden.Bide imanın zedelenir gibisinden bişe söledi üstteki arkadaş iman eden zedelensin bir lakis artar.Neden arttığınıda sölememe gerek yok herhalde.

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
Bak kardeşim alışık olmadıgımız için korkmamız doğal fakat köpektende bi sürü kişi korkar faredende ama korkmayanlarda var değil mi?
Eğer alışırsak korkmayız bence zaten ben pek fazla korkmuyorum karanlık vs şeylerden.Bide imanın zedelenir gibisinden bişe söledi üstteki arkadaş iman eden zedelensin bir lakis artar.Neden arttığınıda sölememe gerek yok herhalde.
Öyle diyosan öyledir senin için iyi olacaksa problem yok..:)

Dandanakan92

Dandanakan92

Üye
Ben gelmesin diye Dua ediyorum siz gelsin diye :D

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
bu konu nereye gidiyor. :)

turaniaCCC

turaniaCCC

Üye
[ENGİN];4705415' Alıntı:
ibliste ateşden yaratıldı ama cezası ateşten.

arkadaşım benimde şöyle bi bilgim var. Şeytan ve cinin cezası soğuk cehennem yani zemheri'dir diye okumuştum bi yerde.

---------- Eklendi @ 01:18:24 ---------- Yazıldı @ 01:13:52 ----------

Anlıyorlar tabiki.. Senin netteki kullanıcı adın gibi düşün.. Onlar kendilerine verilmiş bu lakabın farkındalar :D
Hollywood filmleri vs. filmler Cinleri hep korku faktörü olarak kullandığından insanların zihninde Cin kelimesi kötü bir yer edinmiş..
İnsanlarda bu kelimeden genel olarak korktukları için üç harfli lakabını dillerine dolandırmışlar.. Sanki onlar bilmiyor .d
Onlar sana 8 harfli diyormu? :D Sen niye üç harfli diyorsun :)

acaba onlarda kötü insanlardan korkup 5 harfliler diyormu? :)

---------- Eklendi @ 01:27:01 ---------- Yazıldı @ 01:18:24 ----------

ALLAH'ın izni olmadan bir yaprak bile kıpırdamazken insandan aciz bir varlık nasıl insana zarar versin. cinden , seytandan korkmak iman zayıflığıdandır "bence". Eskiden insanlar felç vs sinir sistemi hastalıklarını bilmediklerinden bu hastalara cin çarpmış diyor olabilir, sözüm meclisten dışarı. Cinle konuştuğunu söyleyen insanlarda şizofren belirtisi olabilir. seni, beni , cini ve herşeyi yaratan ALLAH'tan korkmazken insanların çoğu, neden yarattığı aciz şeylerden bu kadar korkuyoruz ki. En doğrusunu ALLAH bilir.

Şizofren konusunda su haberi araştırın bu insanlar benim arkadaşımdı. Ve yaptıklarını "bana haşa ALLAH yap dedi çünkü onlar seytandı demiş kocasına.

http://www.sondakika.com/haber-sizofren-tedavisi-goren-kadin-cinnet-getirip-2-3143252/

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Cehennem azabı sadece ateş değildir. Birçok azap çeşitleri vardır.

Birkaçı şöyledir:
1- Soğukla azap,
2- Yılan akrep gibi hayvanların sokması,
3- Başına topuzlarla vurmak,
4- Aç bırakmak,
5- Zakkum yedirerek bağırsakları parçalamak,
6- Vücutları büyültülerek azabın şiddetlendirilmesi,
7- İrinli su içirmek,
8- Gayya kuyusuna atmak,
9- Uçurumlardan yuvarlamak,
10- Zifiri karanlıkta azap,
11- Büyük azap veren pis kokulara maruz bırakmak,
12- Azapların her gün katlanarak çoğaltılması,
13- Sonsuza kadar azap edilmesi.

(Onların azapları hiç hafifletilmez.) [Bekara 86]
(Orada temelli kalırlar, azapları hafifletilmez ve geciktirilmez.) [Al-i İmran 88]
(Allah’ın, meleklerin ve bütün insanların laneti kâfir olarak ölenlerin üzerinedir. Lanette temelli kalırlar, azapları da hafifletilmez ve geciktirilmez.) [Bekara 161, 162]
(Onların azapları hafifletilmez ve tehir de edilmez.) [Nahl 85]
(Kâfirler öldürülmez ki ölsünler, Cehennemdeki azapları da hiç hafifletilmez.) [Fatır 36]
(Ateşte olanlar, Cehennemin bekçilerine: “Rabbinize yalvarın da hiç değilse bir gün, azabımızı hafifletsin” derler. Halbuki kâfirlerin yalvarması boşunadır.) [Mümin 49,50]
(Orada devamlı kalırlar, azapları hafifletilmez, kurtuluş ümitleri de yoktur.) [Zuhruf 75]

Alıntıdır...

Takipçi Satın Al

Üst Alt