çin üretimi telefonların hiç biri wifi ile internete bağlanamıyor.

Sponsorlu Bağlantılar

Türk'n Gücü16

Türk'n Gücü16

Üye
    Konu Sahibi
çin üretimi telefonların hiç biri wifi ile internete bağlanamıyor.
EWET ARKADARŞLAR BU FORUMDA YAZAN WİFİ İLE İNTERNETE BAĞLANMAK FALAN PALAVRA SADECE ORJİNAL SAMSUNG.NOKİA.HP VB. TELEFONLARDA WİFİ İLE İNTERNETE GİRİLİYOR İSTEYEN KİŞİYEDE KANITLAYABİLİRİM 2 GÜN İÇİŞNDE 6 TANE TEL DEĞİŞTİRDİM HEPSİ ÇİN MALIYDI AMA HİÇ BİRİ WİFİ İLE NETE BAĞLANAMADI SAHTEKARLARIN OYUNUNA GELMEYİN LÜTFEN:vur

• Beğen
Tepkiler: hayatzor1152

zayimoglu37

Üye
ewt haklisin arkd n97 cin isi var ve wifi ile baglanmiyo zATEN WLAN da yok icinde gps de navitagie icin laten ollsun bu cinlere

Türk'n Gücü16

Türk'n Gücü16

Üye
    Konu Sahibi

fullzeka

Üye
Afedersin ama konuşma arkadaşım ... ben wt3 kullanıyorum trident ... fıstık gibide giriyorum internetime bilip bilmeden konuşma ... wifi ayarları felan da yok gayet basit :
Wifi Aç/Kapa
Wifi Durumu
Ağlar için Ara ...

Türk'n Gücü16

Türk'n Gücü16

Üye
    Konu Sahibi
lütfen birbirimiz kandırmayalım wap dan ücretsiz paketle giriyosundur sonra bizi yemeye çalışıyosundur sana diorum bu gün 10 tane dükkan gezdim hiç bi çin malı telefon bağlanamadı internete ..

fullzeka

Üye
Kardeşim ister inan ister inanma sende biraz varmı ? ne sacma bisey ...hicbir çin malı telefon wifi ile bağlanmıyormuş...ahahhaa :D

emre53200

Üye
Atmayalım lütfen ben çok rahat giriyorum ;)

starvifi

Üye
ben şuan star wifi kullanıyorum ama daha önce girdiğim çin malı çakma iphone ile rahatlıkla nete giriyordum star wifi ile bulduğu ağlar aynı hatta çin malı daha ağır basıyor diyebilirim..

znoman

Üye
teşekkürler

phoenixcik

Üye
evet arkadaslar biraz ilginç ama çakmalarin da iyisi vardir ve bu da tridentdir mis gibi türk telefonu (üretim yeri disinda) yok anycool mus yok wentto mus bunlar hiç iyi telefon markalar deil su trident bi gelissin sonra bak neler oluyo :ehe

6mk1

Üye
arkadaslar bende cın malı blackbery var wifi ile buldugum yerde ınternete gırıbılıorum sadece java ayarlarında balantı noktasını wıfı yapmak yeterlı okadar

_enqin_

_enqin_

Üye
arkadaşım bu konuyu açtıgın çok iyi oldu .hiç bilgim yoktu wiress le internet e girmedigi için.ama cep bilgisayarlarının hepsi en fazla 1 alt kattaki daireden çeker.

punqermojo

Üye
çok ta yanlışın var kardeşim biizm arkadaşa çin malı iphone la okulun wirelessinden internete giriyordu sen ypamamışındır yada senın tLde bi soru nvar :)

alperdemmir

Üye
cin malı telefonlar atmasyondur onun baglandıgı wi fi ye de lanet olsun

atismogulant

Üye
çinliler kalitesiz mal yapmak için yarışmıyor kardeş,azcık telden anlayan kalitelisi ni anlar,alır babalar gibi kullanır,wifi dende bağlanır,ben çin x6 kullanıyorum çokçok memnunum.

kralimden1z97

Üye
ELF Touch kullanıyorum Wifi inanılmaz Hızlı Saniyede 40kb Nete Ulaşıyorum

bberkan

bberkan

Üye
bnm arkadaşımın çin malı teli var çakma iphone gibi bişe Wifi ile nete kolay bir şekilde bağlaıyor...(markası belli deil)

handsomeguy

Üye
şu çin malı için kafadan atarak yorum yapanlara bayılıyorum. hayatta hiçbir işte beceri sağlayamadıkları için telefonlarını da kullanmayı beceremiyorlar. ondan sonra çin malı hiçbir telefon wi-fi ayarı olmuyor der. dese ki bazılarıyla olmuyor anlarım da hiçbiri deyince komik oluyorsun.

bu tip adamlara sadece acıyorum.

veemre

Üye
yo bağlanıyor siz pinphone telefon kullanmadınız galiba. Ben wifiden haberleri okuyup banka sitelerine girebiliyorum. Sadece flash video dosyalarını desteklemediği için internetten video izleyemiyorum. Sizin kullandığınız telefonlarla ilgili bi durum. Bende compeq multitouch var yani pinphone i836. Öyle bi sorunum yok. Olsa da çözüyolar sağolsunlar...

batu_han1995

Üye
kardeş benim trident var sürekli wifiden bağlanıyorum sorun yok cinden cine farkeder kardeş cin almayın trident alın herseyi yapıyor :D