dark1983
Üye
öncelikle merabalar.ben bundan 1 hafta önce kilisten iphon 9x wifili cin malı kaçak telefon aldım.eve geldikten sonra avea hattımı taktığımda telefon arama yapmadı.ama diğer şebekelerde yapıyor.tabi buda benim işime gelmiyor.wifisi çalışmadı bağlanamadım nete. sonra tefonun dokunmatik sistemi tam işlev görmemeye başladı ve dünde telefon tamemen kapandı.bende bu telefona 300 tl verdim.aldığım yer iki yıl garanti verdi.ama farklı ilde olduğum için garanti havada kaldı.bu telefonda kullandığım vede kullanacağım son cin malı oldu(tabi buna kullanmak denirse)bende telefonu abime hediye ettim.sizce fazla söze gerek varmı.
arkadaşlar logitel lsd01 kullanıyorum burdaki hiç bir ayar turmadı yardımcı olabilirmisiniz lütfen
--------------- Ekleme ---------------
lds01 yanlış yazmışım
logitel lds01 kullanıyorum wap ayarlarını yapamadım lütfen yardımcı olun şimdiden tşk
merhabalar bende prc 8600 luna var ve *#66*# koduna giriş yapamıyorum bu kodu yazdığımda kullanıcı profili işareti ve gprs işareti gidiyor nasıl düzeltebilirim acil cevap bekliyorum mail adresim ngr_ttm@hotmail.com
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?