Çin telefonları baş ağrısına mı neden oluyor?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
msahin061

msahin061

Üye
    Konu Sahibi
Çin telefonları baş ağrısına mı neden oluyor?
Arkadaşlar yaklaşık 3-4 önce Powerway e72 marka bir çin telefonu aldım. Bilmeyenler varsa, Digiphone E7200'le aynı kasaya sahip telefon.

buradan resmini görebilirsiiniz:
http://www.maxicep.com/digiphone/orjinal-digiphone-modelleri-234133.html

Her neyse bunca süredir kullanıyodum hatta bazı eksiklerine rağmen alışmıştım da. Ama son 15-20 günden beri şakaklarımda arada bir oluşan ağrıyı farkettim.
Bildiğim kadarıyla bu telefonların SAR değerleri konusunda pek iyi şeyler söylenmiyor.

Çin malı telefon kullanan arkadaşlar kendilerinde de bu ve benzer rahatsızlıklar varsa, bizimle paylaşırsalar çok sevinirim.

Lütfen şikayetlerinizi buraya yazarak ben ve benim gibi bi çok kullanıcının bilgilenmesine yardımcı olun. Çok önemli

 


bd90

Üye
çin malı iphone aldım yakınlarda..herşey var tv,wifi,blueto,hareket sensörü,dokumatiklik çok güzel v.s v.s süper gerçekten ama bir olay varki 2 hafta içinde sattıracak kadar mühim duruma getirdi bende.burada çok yazı okuyarak almıştım teli..yarım dakika konuş telefonla kulak ve konuşduğun taraf çok ağrıyor bukadar belirgin olacağını beklemiyordum bir iki değil her konuşmada etkiler mi konuştuğum tarafı..sağa alıyorum sola alıyorum ağrıtıyor....eski orj tele geri döndüm hiç bişey yok ne baş ne KULAK ağrısı...HERŞEYDEN ÖNCE ŞAĞLIK GELİRRR ALMAYINNN!!

sattığım kişiyede anlattım böyle böyle..fazla kullanmayacam müzik dinliyecem diyor...benden söylemesiydi ;)
 

hayalee

Üye
arkadaslar benim adim xayal azeriyim orada yasiyorum men cin telefonu aldim amma ben telefonu civime qoyanda bacaklarim aqriyir elimde kalanda ellerim zeifleyir acilmayacak kimi oluyor o ele bil hastalik makinesi olmus yada bana ele geliyor suali olan varsa benim mail me yazayiniz lutfen bekliyorum [email protected]



--------------- Ekleme ---------------

men turkiyeni cook istiyorum canim turkiye [email protected]
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt