Çin takvimi ile cinsiyet hesaplama

Sponsorlu Bağlantılar

Revengeful

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Çin takvimi ile cinsiyet hesaplama
Bebeğenizin cinsiyetini merak ediyorsunuz, çin takvimi ile öğrenebilirsiniz. Yine bebeğinizin erkek olmasını ya da kız olmasını kendiniz belirlemek istiyorsunuz. Yine çin takvimi işinize yarayabilir. Ancak kesin midir ona siz karar verin. Çin takvimi bir tahmin cetvelidir. Kesinlik ifade etmez. Eğer etseydi doğmuş olan çocuklarda denediğiniz taktirde kesin sonuç alınmalıydı ama bakıyorsunuz doğru sonuç vermeyen çıkıyor. Ben bu sebeple Çin takviminin istatistiki bir takvim olduğu kaatindeyim.
Sonuç olarak, ilginç bir yöntem olduğu için deneyebilirsiniz. Ayrıca istatistik de bir ilimdir.

Çin takvimine nasıl bakılır?
Annenin yaşı ile hamile kaldığı ay çakıştırılacak (E) ise erkek, (K) ise kız bebek doğacağı anlamına gelir.
Bu yöntemle yaşınızı göz önünde tutarak ilişkiye gireceğiniz ayı kendiniz seçer ve bebeğinizin cinsiyetini kendiniz belirleyebilirsiniz. Tabi takvime inanıyorsanız.

• Beğen
Tepkiler: minoo, farukozer4444 ve buketcik

hiful

hiful

Üye
anlamadım:hmmm

Revengeful

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Sol tarafta bulunan anne yaşı. Anne kaç yaşında ve hangi ay hamile kaldıysa çakıştıkları harf bebeğin cinsiyetini belirtiyor. Ama sadece tahminidir. Mesela 19 yaşında ve ocak ayında hamile kaldıysa bebek erkek olabilir.

buketcik

buketcik

Üye
:oke:güzel teşekkürler

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
ilerde bakarım tuttu tuttu

guro123456

Üye
bizim cocuk oldu ama tutuyor ilginc

Beko18

Üye
:hmmm uyuyo benım esımınkıne :D esım 19 yasında kasımda oldu kız cıkıyo doktorlarda kız demıstı zaten :) bende 18 yasındayım guzel bıse ama ne kadar dogru bılemeyız :oke:

mangdaşire

mangdaşire

Üye
bu saçma sapan birşey.buna bakarsak ben kız dogardım.ayrıca kız dogacak denilen aylar sadece kız dogardı.ben bu tür şeylere inanmıyorum.

buketcik

buketcik

Üye
oturdum hesapladım ne kız ne erkek çıkıyom ne şimdi bu:ehe

Üst Alt