2012 Çin Takvimi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
    Konu Sahibi
2012 Çin Takvimi
Çin Takvimi 2012,
2012 yılı Çin Takvimi

Çin takvimi yüzyıllardır uzakdoğuluların erkek yada kız cinsiyetleri arasında seçim yapmak için kullandıkları bir tür hesap cetvelidir .

Çin halkı çin takvimi üstünden yapılan hesaplamaların yüzde doksan – doksan beş nispetinde muvaffak olduğunu ileri sürselerde çin takvimine göre cinsiyet belirleme yönteminin herhangi bir bilimsel yada tıbbi geçerliğe sahip değildir .

Çin takvimi belirli aylarda ilişki yaşayan yada tam doğru terimiyle yumurtası döllenen bayanların bulundukları yaş itibariyle sahip olacakları çocuğun cinsiyetinin tespit edilmesidir .
Çin takvimine göre mesela yirmi altı yaşındaki anne adayı Haziran ayında hamile kalmışsa doğacak çocuk kızdır ,Temmuzda ise erkek beklenmelidir .Bazı anneler ayrıca geriye dönük şekilde doğum yaptıktan sonra bebeklerinin cinsiyetini çin takvimi yardımıyla buluyorlar ve bir tür sağlamada yapabiliyorlar , bu metodun başarısını aralarında değerlendiriyorlar .
Çin takvimini kullanmak yada kullanmamak sizin sorumluluğunuzdadır , yukarıda da söylediğimiz gibi tıbben kanıtlamış bir yöntem değildir.Çin takvimine göre bebek cinsiyeti kafaya takılacak birşey değildir.Kız olsun erkek olsun farketmez;hayırlı,sağlıklı evlatlarınız olsun .

İşte 2012 çin takvimi

 
viktoreznov

viktoreznov

Üye
saçma ama güzel bi yöntem :)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt