alfonso.552
Üye
cin miydi neydi
bu olay ş.urfa da tamamıyla gerçek şahsen ben yaşadım askerden önce köye gitmiştim bizim köy ile dayımların köyü arasında 5 km var bizde yürüyerek dayımlardan bizim köye gidiyoruduk ben halamın oğlu ve köpeği neyse fıstık tarlasının ordan geçiyorduk mevsim sonbahar ağaçlarda bir tek dal bile yok yolda giderken köpek birden hırıldamaya başladı sonra birden koşarak gitti ve ağaçların dallarında olan bişeye havlamaya başladı ağaçlar yan yana olduğu için köpek sürekli ağaç değiştirerek yukarı bakarak havlıyordu biz bişey görmüyorduk ama köpeklerin gözünde perde olmadığı için bizim göremediklerimizi görüyorlar bizde o sırada korktuk uzun süre izlemedik eve gittik ama bizim oralarda yaşanmış cin hikayeleri fazlaca anlatılır yazsam günü bitiririm mesela dayımların köyünde bir şeyh var kendisi 2 yıl önce vefat etti
buğdayları duvarda yürütüyor aynı kişi sana inanmam diyen karakol komutanına cebinde akrep çıkarıyor daha neler neler anlatsam inanmazsınız...
buğdayları duvarda yürütüyor aynı kişi sana inanmam diyen karakol komutanına cebinde akrep çıkarıyor daha neler neler anlatsam inanmazsınız...
diyecem konu uzayacak. kilitlenecek sonra. demiyorum o yüzden =P
yani bu tarz seyler duydum ve okudum o anlamda en azından ben öyle demek istedim 
caliyorumm