cin miydi neydi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
alfonso.552

alfonso.552

Üye
    Konu Sahibi
cin miydi neydi
bu olay ş.urfa da tamamıyla gerçek şahsen ben yaşadım askerden önce köye gitmiştim bizim köy ile dayımların köyü arasında 5 km var bizde yürüyerek dayımlardan bizim köye gidiyoruduk ben halamın oğlu ve köpeği neyse fıstık tarlasının ordan geçiyorduk mevsim sonbahar ağaçlarda bir tek dal bile yok yolda giderken köpek birden hırıldamaya başladı sonra birden koşarak gitti ve ağaçların dallarında olan bişeye havlamaya başladı ağaçlar yan yana olduğu için köpek sürekli ağaç değiştirerek yukarı bakarak havlıyordu biz bişey görmüyorduk ama köpeklerin gözünde perde olmadığı için bizim göremediklerimizi görüyorlar bizde o sırada korktuk uzun süre izlemedik eve gittik ama bizim oralarda yaşanmış cin hikayeleri fazlaca anlatılır yazsam günü bitiririm mesela dayımların köyünde bir şeyh var kendisi 2 yıl önce vefat etti

buğdayları duvarda yürütüyor aynı kişi sana inanmam diyen karakol komutanına cebinde akrep çıkarıyor daha neler neler anlatsam inanmazsınız...

Legendary.

Legendary.

Üye
Doğrudur. Köpekler bizim göremediğimiz varlıkları görür ve havlar.Kuran-ı Kerimde geçiyordu iyi hatırlıyorum.Oradan uzaklaş bidahikene.

Samet.25

normal bence kopeklerde dedigin gibi yok boyle durumlarda korkmayada gerek yok besmele cekip ordan uzaklasmak en iyisi zaten ezan okununca kopeklerin havlamasida diger varliklari gordugu anlaminda

SorgulayanAdam

SorgulayanAdam

Üye
İnanmıyorum diyelimki gerçekten var o zmn da sana hiçbirşey yapamaz cunku o sadece enerjiden ibarettir ruh gibi kanımca..

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Co-Admin
İnanmıyorum diyelimki gerçekten var o zmn da sana hiçbirşey yapamaz cunku o sadece enerjiden ibarettir ruh gibi kanımca..

Dinimizde Var Olan Ve Kitabımızda da Yazan Birşey. Bilerek İnanmamak Mı Bilmeyerek İnanmamak Mı ?

Legendary.

Legendary.

Üye
İnanıp inanmamak sana kalmış.
Ama Cinler Vardır..

gekic43

Üye
onlar vardir kuran'i kerim dede geciyor hatta cin suresi bile var gercek olup olmadigni merak ediyorsan doguya faln git kirsal koy yerlerine orlarda yasayarak ogrenirsin

Legendary.

Legendary.

Üye
Xelord

Xelord

Üye
Kur'an da var diyorsunuz da belki adam Kur'an'a da inanmıyor? :hmmm diyecem konu uzayacak. kilitlenecek sonra. demiyorum o yüzden =P
Neyse bir şey demek istiyorum: "Bilerek inanmamak" diye bir şey olmaz. Biliyorsan inanıyorsundur bu kadar. İnanmıyorum diyorsan kendini kandırıyorsundur ki hatta kendini de kandıramazsın çünkü yine biliyorsun. Hadi çıkın bu işin içinden.

SorgulayanAdam

SorgulayanAdam

Üye
Kur'an da var diyorsunuz da belki adam Kur'an'a da inanmıyor? :hmmm diyecem konu uzayacak. kilitlenecek sonra. demiyorum o yüzden =P
Neyse bir şey demek istiyorum: "Bilerek inanmamak" diye bir şey olmaz. Biliyorsan inanıyorsundur bu kadar. İnanmıyorum diyorsan kendini kandırıyorsundur ki hatta kendini de kandıramazsın çünkü yine biliyorsun. Hadi çıkın bu işin içinden.
sonunda birisi anladi :D yani bu tarz seyler duydum ve okudum o anlamda en azından ben öyle demek istedim :D

Xelord

Xelord

Üye
bosver gereksiz bi yorumdu zati anlayışın için :tşk:

Konu gereksiz aslına bakarsan. =)

- - - Eklendi - - -

Bir şey eklemek istedim: "Bir şeye inanıp inanmamak kişinin kendi hür iradesidir ama bu o şeyin varlığını ya da yokluğu değiştirmez."

Xelord

Xelord

Üye
Al senin olsun =)

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
Kemal Sunal'ın filmi bi anda aklıma geldi kış kış cinler çık cinler kış kış cinler çık cinler :ehe

• Beğen
Tepkiler: Xelord
Xelord

Xelord

Üye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt