Haber Çin merkezli firmalar yükselişine devam ediyor

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Çin merkezli firmalar yükselişine devam ediyor
Az kaldı Dünya pazarına hükmedecekler :sirit:

Teknoloji dünyasında Çin merkezli firmaların rüzgarı esmeye devam ediyor.

Çin kökenli firmalar teknoloji dünyasında fırtına gibi esmeye devam ediyor. Sundukları güçlü donanıma sahip cihazları uygun fiyat politikası ile sunan Çin kökenli firmalar yükselişe geçmeye devam ediyor.

Özellikle son zamanlarda akıllı telefon pazarında etkisini gösteren birçok Çin merkezli firmalar, sundukları cihazları düşük maliyetle üretikleri için kullanıcılara da düşük fiyat etiketi ile sunmaktalar. Bu politika ile ilerleyen Çin merkezli firmalar devamlı bir yükseliş içerisindeler. Tabi bu da birçok firmayı tedirgin ediyor. Özellikle Samsung, Apple, LG ve HTC gibi dev isimlerin elinde bulunan akıllı telefon pazarında yer almaya başlayan Çin kökenli firmalar, pazardaki payını her geçen gün artırıyor.

TrendForce araştırma şirketi global olarak bu yılın üçüncü çeyreğini kapsayan akıllı telefon sevkiyat raporunu açıkladı. Gelen bu rapora göre Samsung firması liderliğini koruyor ama pazar payını %25’in altına düşürdüğünü görüyoruz. İkinci konumda bulunan Apple cephesinde de %2’lik bir düşüş görülüyor. İki büyük firmada bunlar yaşanırken Huawei ve Lenovo ise yükselişe geçmiş durumda. Bakalım akıllı telefon pazarındaki rekabette Çin kökenli firmalar daha ne kadar etkili olacak.

Çin merkezli firmalar yükselişine devam ediyor - MaxiCep

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Huawei, Xiaomi ve Lenovo sıradan bir Çin firması değil. Çok başarılı cihazlar üreten ve yenilikçi teknolojiler sunan firmalar. Bence hak ettikleri yerdeler.

• Beğen
Tepkiler: Buğra
Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Huawei, Xiaomi ve Lenovo sıradan bir Çin firması değil. Çok başarılı cihazlar üreten ve yenilikçi teknolojiler sunan firmalar. Bence hak ettikleri yerdeler.
biraz da tr pazarına özen gösterseler harika olacak çünkü f/p cihazları var ve bizim ülke de bayağı iş yapar.

mesela lenovo vibe shot modelini eylül ayında gelecek dediler halen gelmedi :) özellikle 2-3 defa facebook sayfasına sormuştum eylül demişlerdi

huawei de ilginç mesela yeni cihaz çıkardığı sırada lansmanda ilk satışa çıkacak ülkeler arasında TR de oluyor ama trye en son geliyor cihaz aylar sonra örn: huawei p8

xiaomi de ülkemizde beko arçelik ile anlaşmaya çalışmış ama olmamış o yüzden gecikiyor gelemediler en son hepsiburada üzerinden satışa çıkacak demişlerdi beklemedeyiz

ilyas_0177

ilyas_0177

Üye
biraz da tr pazarına özen gösterseler harika olacak çünkü f/p cihazları var ve bizim ülke de bayağı iş yapar.

mesela lenovo vibe shot modelini eylül ayında gelecek dediler halen gelmedi :) özellikle 2-3 defa facebook sayfasına sormuştum eylül demişlerdi

huawei de ilginç mesela yeni cihaz çıkardığı sırada lansmanda ilk satışa çıkacak ülkeler arasında TR de oluyor ama trye en son geliyor cihaz aylar sonra örn: huawei p8

xiaomi de ülkemizde beko arçelik ile anlaşmaya çalışmış ama olmamış o yüzden gecikiyor gelemediler en son hepsiburada üzerinden satışa çıkacak demişlerdi beklemedeyiz
Bu bir iş ve ticaret te her zaman sorun olur fakat bizimkiler gelecek diyorsa ben tatmin olamıyorum,
cinliler gelmeyecek dedikleri konuya bizimkiler nasıl gelecek diyor biraz tuhaf.

huawei avea ile anlaşmalı, her modeli gelecektir.
xiaomi perpa da servis actı fakat kücük aradıgını bulmak zor,
mx5 pro benimde hoşuma gidiyor gelse alırım, N6P için de aynı :oke:

• Beğen
Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Bu bir iş ve ticaret te her zaman sorun olur fakat bizimkiler gelecek diyorsa ben tatmin olamıyorum,
cinliler gelmeyecek dedikleri konuya bizimkiler nasıl gelecek diyor biraz tuhaf.

huawei avea ile anlaşmalı, her modeli gelecektir.
xiaomi perpa da servis actı fakat kücük aradıgını bulmak zor,
mx5 pro benimde hoşuma gidiyor gelse alırım, N6P için de aynı :oke:
N6P de pil kötü çıkmış bu çinliler de böyle 3-5k pil koyuyor ama bir samsung yada sony nin 2800 pili kadar performans veremiyor

• Beğen
Tepkiler: ilyas_0177
ilyas_0177

ilyas_0177

Üye
N6P de pil kötü çıkmış bu çinliler de böyle 3-5k pil koyuyor ama bir samsung yada sony nin 2800 pili kadar performans veremiyor
Yok yok gayet iyi :oke: hic bataryadan dert yanan görmedim, sadece ilk hafta batarya su gibi iciyor sonra düzelip rolantiye giriyor ;)
Düşük modeller icin birsey diyemem ama son cihazları hakketen iyi :)
Sorun var diyen gelsin yanıma :gun1:

• Beğen

MaxipmaN

Üye
bir arkadaşım xiaomi redmi note2 kullanıyor memnun

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
En Çok GM Filan Aldılarda Noldu Modaydı Zamanında USB Soketi BOzuluyor Hadi Bakalım Garanti Dışı Markası Olsun Taştan Olsun :anlas:

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Yok yok gayet iyi :oke: hic bataryadan dert yanan görmedim, sadece ilk hafta batarya su gibi iciyor sonra düzelip rolantiye giriyor ;)
Düşük modeller icin birsey diyemem ama son cihazları hakketen iyi :)
Sorun var diyen gelsin yanıma :gun1:
zaten yeni cihazlar bir veya iki hafta içinde pili oturuyor yerine :ehe benim z3 de ilk iki hafta iyi değildi hatta bu ne böyle diyordum şuan ise %50 pil kaldığında ekran süresi 3 saati geçiyor çoğu zaman

Üst Alt