Huawei katlanabilir telefonunu yıl sonunda tanıtacak

Sponsorlu Bağlantılar

TheNightMare.

TheNightMare.

Moderator
    Konu Sahibi
Huawei katlanabilir telefonunu yıl sonunda tanıtacak


Akıllı telefon sektörünün son dönemlerde en çok konuşulan ismi olarak karşımıza çıkan Çin merkezli Huawei firması, şimdilerde Apple ve Samsung ile olan rekabetini ileri düzeye çıkartmayı amaçlıyor. Bu bağlamda çeşitli girişimlerde bulunan ve son dönemlerde OLED ekranlı telefonlara olan ilgisini arttıran Çin merkezli firma, tanıtımını gerçekleştirdiği P20 serisiyle oldukça önemli satış rakamlarına erişecek gibi duruyor.



Sektöre OLED ekran ardından yepyeni bir bakış açısı kazandıracak olan katlanabilir akıllı telefonlar için birçok önemli firma çeşitli araştırmalar gerçekleştiriyor. Bu alanda en önemli isimlerden birisi olan Samsung ile rekabet içerisinde olmak isteyen Huawei firması ise yılın son aylarında karşımıza katlanabilir akıllı telefon modelleriyle çıkmayı planlıyor.



Bu bağlamda katlanabilir akıllı telefon projesinin başına Şanghay’daki Ar-Ge Merkezi’nin teknoloji şefini getiren Çin merkezli şirket, bu proje kapsamında geliştireceği cihazlar için parça ile malzeme tedariğinde bulunacağı şirketlerle ise gizlilik anlaşması imzaladı.



Katlanabilir ekran üretimi için Huawei firmasının sektörün dev ismi LG Display ile ortaklaşa çalışacağı öne sürülürken, zaten Samsung Display'den bu ekran tedariğinde bulunmasının imkansız olduğu düşünülüyor. Dolar kurundaki inanılmaz artış nedeniyle katlanabilir akıllı cep telefonu modellerinin ülkemizde oldukça yüksek fiyat etiketine sahip olmasını beklediğimizi söyleyebiliriz.
 


Üst Alt