çin malı telefonların sar değerleri ile ilgili belge...

Sponsorlu Bağlantılar

:::burak:::

:::burak:::

Üye
    Konu Sahibi
çin malı telefonların sar değerleri ile ilgili belge...

• Beğen
Tepkiler: memet9218

Xenium

Üye
saol dostum bilgi için ama bunu çin malı telefon kullananlara anlatamazsın onlar kendi bildiğini okuyacaklarıdır bosver gitsin kullananlar düsünsün

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Teşşekkürler.

battal44

Üye
arkadaşlar bu orjinal anycoll sar değerleri. çinden gelenler çakma anycoll. hatta bir çok model numarası orjinal lisans sahibi firmada yok bile. adamlar sitelerinde sahteleri nasıl ayırabileceğinizi bile göstermişler. bu arada nokia kullanıyorum savunduğum falan yok kimse yanlış anlamasın elbette sar değerleri yüksektir çünkü denetimi yok.

devirsever

Üye
Arkadaşlar verilen değerlere göre sar değerleri limitler (Max 2.0w/kg) dahilinde. Ancak daha önce Çin'de telefon ürettirmiş bir firmada çalışmış bir mühendis olarak belirtmeliyimki teste yollanan numune ile Türkiye'ye gönderilen telefonlar arasında dağlar kadar fark olacaktır. Çin'liler hep böyle yapar, bir kere onay alınca fiyatı düşürmek için her türlü yolu denerler.

james10

james10

Üye
Dört ay kadar önce çok büyük bir hevesle bu çift hatlı çin malı telefonların en iyisi denebilecek olan bir modelini aldım yaklaşık 3 ay filan sonra başımda ve sol kolumda ağrı uyuşma ve his azalması gözlemledim neden diye araştırırken internette bu telefonların yüksek radyasyon yaydığını öğrendim ve gerçekten konuşma sonrasında bu rahatsızlıkların ortaya çıktığını anladım kesin olarak bu telefonların çok zararlı olduğunu tecrübe ederek öğrendim ve derhal o telefonu elimden çıkarttım bu tip telefon alacaklara kesinlikle tavsiye etmem çünkü çok yüksek oranda radyasyon yaydıklarına eminim.Saygılar...

bengusu88

Üye
Teknik Servis AKTÜRK" <[email protected]>

İyi günler,
Söz konusu cihazlarımız için sar değerleri 0,83 değerine tekabül etmektedir. Dilerseniz gerekeli evrak bazında da beyan edebiliriz.

ewrimali

Üye
arkadaşlar ben philips 362 kullanıyordum ve her telefonla konuşmamda ilk 5 saniye içinde kulağım kızarmaya ve ısınmaya ve 10 saniye sonundada kafamı ağrıtmaya kadar varıyordu.sonra öğrendimki sar değeri yüksekmiş.ama ben çin malı luxus m9 adında bir tel aldım ve böyle bir sorun yaşamıyorum.acaba sar değeri düşük olabilir mi?

Üst Alt