cin malı telefonlardaki e book

Sponsorlu Bağlantılar

7610ncu

7610ncu

Üye
    Konu Sahibi
cin malı telefonlardaki e book
cin malı sanva v9 um var ama telefonda ebook bölümü var içi bos telefon ne tür uzantıları destekliyor acaba pdf attım olmadı.çin malı telefonlarda ebook uzantısı nedir.

hazarcep

hazarcep

Üye
".txt"
Kardeşim uzantı bu Windpws tabanlı işletim sistemi olan bir bilgisayarda sağ masaüstüne sağ tık > yeni > yeni metin belgesi
diyeceksin onun içine yaz ve hafıza kartında uygun yere at sonra telefonda görürsün iyi forumlar.

7610ncu

7610ncu

Üye
    Konu Sahibi
txt cok sacma 7610daki not defterinde acıyodum ben txtyi e-book diyince saglam bisey zamnnetmiştim.

emreteyin

emreteyin

Üye
arkadaşlar e-book metin okuyucusunu halledemiyosunuz bu yolu izleyin:

telefona aktaracağınız dosya METİN BELGESİ olmalı(masaüstüne gelin sağ tıkla ,yeni ve metin belgesini seç oraya ve yaz(
hafazı kartına at ve oku

ARUZKOLIK

ARUZKOLIK

Üye
Hepiniz aynı şeyi yazmışsınız...Metin Belgesi ile .txt formatı aynı şeydir...E-Book' unu 7610 da ki not defterinde açtığını söyleyen arkadaş, zaten not defteri sadece .txt formatını, yani Metin Belgesini görüntüler...Sizin telefon bütün e-book formatlarını otomatik olarak .txt formatına çeviriyorsa onu bilmiyorum...(Sakın alay ediyorum falan sanmayın gerçekten böyle bir şeyin mümkün olup olmadığını bilmiyorum)...Ben Concord E97 kullanıyorum....txt formatını görüntülüyor...Her çeşit formattaki e-book' u, .txt ye çevirmek mümkündür...Yalnız bu çeviriyi yaparken .txt yi, Unicode(Utf-8) kodlaması ile kaydeder ve telefonunuzun e-book ayarlarınıda Unicode(Utf-8) olarak ayarlarsanız, elektronik kitabınızı Türkçe karakterlerle okumanız mümkün olur...

durust63

Üye
slm arkdşlr çin malı 6600 slide ye msn pırogramı nasıl indırebılırım

gokmen1722

Üye
Tişikkür ederim sağolun bu siteyi seviyorum yawww :)

yer6faresi

yer6faresi

Üye
eyw :aha::aman2::tşk::tşk::pro:

mehmetgenis

Üye
aruzkolik teşekkür ederim bilen kişilerin hali belli sorunumu çözdüm sağolasın forumlardada ilk kez sana yazdım bunu bilmeni isterim

Takipçi Satın Al

Üst Alt