çin malı telefonlar için tam 51 adet oyun

Sponsorlu Bağlantılar

assasinn

assasinn

Üye
    Konu Sahibi
çin malı telefonlar için tam 51 adet oyun
arkadaşlar benim telefonum trident mb 67 00 sorunsuz çalışıyor kendi uploadımdır çin telefonlarının çogundada çalıştıgını sanıyorum denemkten zarar gelmez kendi uploadımdır

Marxman

Üye
Dokunmatiklker mi?

wisecancer1

Üye
selam ben omer televonum wentto f003 video purograni nasil yukleye bilirim tesekkurler

veliaht28

Üye
bende cın n97 war calıstırmıyor bılgısı olan warmı?

cakal9292

Üye
arkadaşlar rapidsherade bi problem war başka bi indirme adresi koyarmısınız?

assasinn

assasinn

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar rapidsherade bi problem war başka bi indirme adresi koyarmısınız?

insanlar indiriyor halen bi sorun yok gibi bizzat kendimde kontrol ettim ama arkadaşlardan yorum bekliyorum eger bi sorun oldugunu söyleyen bi kaç arkadaş olursa yenileriz linki:oke:

gökhanbeycur

Üye
tşk :))

abraham_halil

Üye
arkadaşlar bir tane çin malı n 95 8gb aldım hiç bir oyun almıyor ve "sis","nes" vb uzantılardan hiçbirini çalıştırmıyor.bir tek mp3 çalıştırıyor.bu konuda bana yardımcı olurmusunuz.elininizde bana uygun bir YAZILIM varsa paylaşırsanız çok sevinirim.

assasinn

assasinn

Üye
    Konu Sahibi
bildiğim kadarıyla çin malı telefonların çoğu nes uzantılı dosyaları açamıyor "game emulator" proğramı fabrika çıkışında yükleniyor ve bu program yoksa oyun oynanamaz benim bildiğim bu kadar

hkn3242

Üye
benim tel çin malı blackberry jawa destekli bütün jar destekli oyun ve programları denedim hepsi çalıştı...en çok da orjinal 6300 n93 lerin kini denedim hepside çalıştı,tek sorun oldu bazılarında ekran solda yarım,dosyasından ayar yapılırsa tam olabilir...kolay gelsin

erk44erk

Üye
ya tekrar atma imkanınız varmı? repit hata veriyo

yavuznp

Üye
bu rapıdshareyi kim icat etti. bildiğin çalışmıyorrrrrrr.:off:

hotbord_34

Üye
x6 da çalışırmı bu oyunlar tşk

göztepeliyavuz

göztepeliyavuz

Üye