Çin Malı Telefonlar En İyi Ne İşe Yarar

Sponsorlu Bağlantılar

ASRN_35

Üye
haklısınız arkadaşlar. parası olan gitsin 1 milyar versin orjinal alsın burada laf yapmasın. hem orjinalini alan adamın cin malı telefon sayfasında ne işi var onuda anlamak mümkündegil.. 6 aydır kullanıyorum telefonda tık yok anaca boş muhabbet
 


Lacrymosa

Üye


Üstteki telefonu alıp utanmadan sokağa çıkabiliyorsanız diyecek lafım yok. Adamlar telefon üretmiyor. Olan bir telefonu kopyalayarak etik olmayan şeyler yapıyorlar. Kendi tasarımları olan telefonlar yapsınlar. TV izlerken şarjı yarım satte biten, hem dokunmatik hem de tuş takımı olan telefonlar yapmasınlar. Telefonlara Java uygulamaları dışında hiçbir şey yüklenemiyor. Kamera berbat. Ses çok çıkıyor ama cızıltı ve gürültüden başka bir şey değil. Kullanımı zor. Menüler Paint'te tasarlanmış gibi iğrenç. Sağlığa daha zararlı. O telefonları almamak için çok neden var. Bizim bu insanlarımız yüzünden şu anda Türkiye bu lanet olası Çin Malı telefonların en çok bulunduğu ülke durumuna gelmiş. Kalite standartlarımız çok düşük. 5800 gibi bir telefon 450 TL'den alınabiliyor artık. Hala gidip Çin Malı telefon alanlara akıl erdiremiyorum.
 

süleyman yıldız

Üye
ağzına sağlık kardeş.
 

llkk1

Üye
saolun bilgiler için
 

uslanmazcino58

Üye
artk gıcık oluoorm yok en cok ses cıkaran yok en ıyı kamera alo desın yeter kardesm yeter ama valla sıktı bu konular al bir tane kullan
 
Kingmortall

Kingmortall

Üye
çocukların elime oyuncak diye vermek acayip işe yarıyo :ehe
 

bytugra

Üye
Usta Yorumların Bir Bölümünü Okudumda burada baya baya savaş çıkmış. Son Yorum Çok Dikkatimi Çekti. Şimdi Birşey Dİyeceğim. Aylık 800 Liraya Çalışan Bir İşçinin Elindeki 1000 Liralık Telefon Yadırganmaz, Bir Öğrencinin Cebindeki iphone yadırganmaz, Çocuk Yaştaki Elemanların Elindeki Orjinal Dokunmatik Ekran telefon Yadırganmaz, Eve Ekmek Parası Götüremeyen Adamın Elindeki 300 liralık Telefon Yadırganmaz Lakin Çin Malları Yadırganır.
Merak Edene Söylüyeyim N73 ME ve 8310 Kullanıyorum.
Arkadaşımın Sorusuna Gelince. Kardeşim Bende Öğrenciyken Hep Çin Malları Kullandım. Gaziantepli Olmam Çin Mallarının Nasıl Olduğu Konusunda Yorum Yapma Hakkımı Veriyor.
Çin Mallarının 3 Çeşidi Var.
1 Çeşit Kendini Zeki Sanan Orjinalci Arkadaşların Sanırım Bir Dönem Kullandığı Basit Bir Telefondur. Hemen Bozulur. Heleki Dokunmatikse.
2. Çeşit (Yani Kalite) Bu Telefonlar Genelde Üzerlerinde Samsung Firmasının Amblemi Olan Telefonlardır. Bunları Gerçeğinden Ayırt Edebilene Renkli Televizyon Veriyoruz :D (Tek Fark Radyosunun Kulaksız Çalmasıdır.)
3.Çeşit (Yani Kalite) Bunlarda Pekala 2 yıl garantili. Ülkeye Normal Yollardan Giren Ve Üzerlerinde Kendi Markaları Olan Telefonlardır.
Benim Üzüldüğüm Nokta, Türk Malıyla Çin Malını Kıyaslıyormuşcasına Savaş Açıyorsunuz Formda Ve Çin Malını Kullananları Resmen Vatan Haini İlan Ediyorsunuz :)
Türk te Yapsın Ucuza Yapsın Onuda Eleştirir Bu Millet :D
Saygılar Herkese...
 

kleftus

Üye
Telefonu geçin emeğe saygınız olsun o şirketler bir ürün çıkarabilmek için neler neler çekiyor Yönetim-Üretim-Pazarlama-Finans-Personel-Halkla İlişkiler-Muhasebe-AR-GE ve üç beş çapulçu telefonu kopyalıyor tamam 1/10 fiyatına ama bunun ahiretide var unutmayın çin malı almakla emek hırsızlarının günahına ortak oluyorsunuz bile bile mantıken bu telefonlar 1000 liradan başlıyor neden sadece kalitemi bunun personeli var vergisi var tasarımı var yazılımı var bunlarıda düşünün öyle alın ben samsung star wifi kullanıyorum gayet memnunum (gayet az kalır) Benim kendim internet kafeciyim. Kafemde çok çin malı telefon sattım ve sattığım çin malları telefonlar hepsi kapandı forumda bir arkadaş var nicki aklımda değil yazdıklarından çin malı telefon satıcısı oldugu belli tavsiyem bu ürünleri almayın zamanında bende kullandım telefonu 3-5 günde bozulmadı benimkisi ama neticesinde bozuluyor ve elinde kalıyor yolunuz Anamura düşerse gelin size bir koli kapanmış çin malı telefon göstereyim. en düşügü bile Nokia n73 görünümlü iphone de var nokia n97 de
 

nzmttn

Üye
çin malı iyi o kadar kullandım. çin malı kullanmayan sözünü dinlemeyin kullananları dinleyin. he bide amelenin tekine veriesen çin malını kullanamaz tabi biraz insancıl şartlarda kullanınca sorun yok :)
 
kralmso

kralmso

Üye
biraz geç kalmış bi yorum olacak ama yine de bu yazıları okuyanlar olur die yazıyorum.
çin telefonları taklittir.aslının ucuz malzeme ve işçilik ile yapılmış telefonlardır sar değerleri çok yüksektir.
1 sene kullanabilirseniz kendinizi çok şanslı görün.
bozulduğunda 100 telefoncudan ancak 1 i tamiri kabül eder.en sonunda onunlada telefonun bitmek bilmeyen sorunları yüzünden kötü olursunuz.büyükşehirde yaşamıyorsanız atın çöpe.
aslına zarar verir.nokia bugün kaçak çin malı kopyaları yüzünden mali olarak çok güç durumda.
ıphone ve samsung da yakında bu kaderi yaşayabilir.
bu kendi ırklarının ceninlerini yani daha doğmamış çocukların ölü bedenlerini yiyen iğrenç ırkın çakma telefonlarına para vermeyin
 

hakancaglar

Üye
neoliyyyyyyyyyyyyyyyyy laaaaaaaaaaaaaa
 
anne1234

anne1234

Üye
çin telefonlarını kötülemeyiniz zira SAMSUNG nerede yapılıyor bana biriniz açıklayın ALLAH aşkına :) çin yapıyor üstüne made in Finland olay tamm :) kardeşler arkadaşlar garanti denilen belgede hikaye telefonunuz düşsün bakalım bi garantiye gönderin kaç günde geliyor yada KULLANICI HATASI DİYE BİR KAĞITLA GELİYOR :) O ZAMAN GARANTİYE ne kadar lanet edersiniz ALLAH bilir ... :) arkadaşlar çin kore prc v.b gibi yerlerde üretilen telefonlar bence diğerleriyle aynı sağlamlıkta hem ANDROİD ALSANIZ DA WİN7 İŞLETİM SİSTEMİNE SAHİP TELEFONDA ALSANIZ MAXİMUM 2 YIL SONRA ZATEN SIKILIYORSUNUZ .. :) sonuç olarak makul fiyata al canın sıkılınca at- yada- sat :)
 
'PESIMIST'

'PESIMIST'

Üye
haklısın kardes
 

ksaltik

Üye
Arkadaşlar en iyisini söyliem ama önce biraz açıklama yapmak istiyorum. Biliyosun ^G wifi yok çift SIm yok şu yok bu bunların kaliteli markalar gibi tam tatmin sağlaması mümkün değil.....Yani en iyi bence titreşime alıp vibratör olarak kullanılmasında....En iyi bence bu işe yararlar ama kadınlar için erkekler ne olcak bilmiyorum .....şaka şaka....
 


Üst Alt