Çin Malı Nokia?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ferdi19971907

Üye
    Konu Sahibi
Çin Malı Nokia?
Dün bi nokia magzasından asha 302 aldım telefonun bataryası orjinalmi diye bakıyım dedim önce telefonda sonra bataryada Made İn China yazısını gördüm nokia bayisi çin malı satıyomu, alırken çin malı diye bilgilendirme yapmadılar ne yapmam lazım?

TeAmo42

TeAmo42

Üye
Telefonu bilmiyorum ama orjinal bataryaları Çin de üretiliyor.

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Kardeş şimdi çoğu şey Çin'de üretiliyor maliyeti ucuz olduğu için. Mesela Nike , Adidas vs.

ferdi19971907

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş şimdi çoğu şey Çin'de üretiliyor maliyeti ucuz olduğu için. Mesela Nike , Adidas vs.

nokia magzasından alınca böyle bişeyin başıma gelmesini hiç beklemiyordum hepsi finlandiya üretimi sanıyodum :)

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Çoğu marka şuanda böyle yapacak birşey yok.

1STayTRue35

1STayTRue35

Üye
Üretim fabrikası çin de olduğu için öyle yazıyor. Çinde üretiliyor az paraya çok iş mantığı olduğu için o ülkede normal olarak bütün elektronik devlerinin çin de fabrikası var.

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Piyasayı ele geçirdi.

Bihterziyagil

Üye
çinde uretilince ne oluyo ya olaya oyle bakarsak çinin yaninda finlandiya kim yani 5.sinif dunya ulkesi

1STayTRue35

1STayTRue35

Üye
çinde uretilince ne oluyo ya olaya oyle bakarsak çinin yaninda finlandiya kim yani 5.sinif dunya ulkesi
Arkadaş söyledik ya Finlandiya da tasarlanır fabrika çin e kurulur. patenti finlandiya da dır. Neden çin de üretildiklerini söyledim zaten.

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
çin'de üretilmesi kalitesiz oldugu anlamına gelmesin bakın apple bile çin'de üretiyor cihazlarını

maxirabit

maxirabit

Üye
Tasarım çizim kanada,yapım aşaması çin.
Bunu iphone ürünlerinin arkasında bile yazmışlardı.

1STayTRue35

1STayTRue35

Üye
[ENGİN];5553347' Alıntı:
çin'de üretilmesi kalitesiz oldugu anlamına gelmesin bakın apple bile çin'de üretiyor cihazlarını
Tabii ki, sonuçta çin de de olsa fabrika kendi denetimleri altında, kalitesiz ürün imal etmezler.

urfalı emre

Üye
Yaaa bn bi tane Çin MaLı E 72 aLdM özelliklerinde wifi war ama telefonda bulamıyorum wifi ile bilqisayara bağlanamıyorum nereye baktıysam bulamadım NE OLUR YARDIM EDİN...

CasuS_87

CasuS_87

Üye
çinde üretiliyo onlar :)

dj.eric

dj.eric

Üye
​çin bu elektronik çihaz üretip ihracatından dolayı dünya ekonomisini ele geçirdi.aslında almamak lazım amm yapıcak bişey yokk...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt