ÇİN MALI nokia N8

Sponsorlu Bağlantılar

mchyilmaz

mchyilmaz

Üye
    Konu Sahibi
ÇİN MALI nokia N8
merhaba,

çin malı N8 telefonlarında hangi yazılım yüklü ? nokia update ile güncelemek ve navigasyon yüklemek istedim yükleyemedim. üzerinde bulunan programa hiç bir şekilde müdahale / ilave / güncelleme yapamadım. bilgi verebilirseniz memnun olurum. Teşekkür ederim.
 


kol@j

kol@j

Üye
aynı işi görecek yeni güncel java yükle bence...
 

vurkun

Üye
nasıl yükleyebiliriz bunu?
 

gülti

Üye
kuhukuhkukhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
 

ugurlu000000

Üye
çin malı hiç bir uygulama program oyun desteklemiyor düşünsenize cin malı iphone almışsım itunesten uygulama indirmissin:Dhehe ama malesef hepsi hurda teknoloji o telefonlara para vereceme samsun 3303 alırım hem dokunmatik hemde kibar zarif küçük herşeyide destekliyor:)
resimde eklim
 
mangdaşire

mangdaşire

Üye
valla çin işi ürünleride aşagılamamak lazım.mesela meyzu m5,trident tpad,n8 in çakmasında android işletim sistemi olması lazım hatırladıgım kadarıyla.
 
Elmandra

Elmandra

Üye
Yahu bir telefonu illa oyun,program atmak içinmi almak lazım?Bu mantaliteyi anlamıyorum,telefonda müzik dinlenilir,fotograf video çekilir varsa internete girilir ve tabiki konuşulur.Bunun haricinde bişeyler yapmak;program,oyun vs hem telefona hemde kişiye ister istemez zarar verir.Bence telefonun özelliğine bakılmasızın amacı için kullanmak lazım,uygulama falan yükledikten sonra telefonların performansı düşüyor..
 


Üst Alt