çin malı netbook

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

zna

Üye
    Konu Sahibi
çin malı netbook
arkadaşlar bütçem kısıtlı ayrıca dizüstü bilgisayarım olduğundan kısa süre kullanmak üzere ucuz bir netbook aradım. çin malı netbooklar gözüme çarptı. mesela bir örnek vereyim.
zun süre dayanması rami falan çok önemli değil. dediğim gibi bir iki ay internete girebileceğim, fotoğraf görüntüleyip çok nadir müzik dinleyip film izleyebileceğim minik bir alete ihtiyacım var.
fiyatları belli, üretim şartları ve dandikliği de belli. sormak istediğim bir kaç şey var.

bu gibi aletlerin tanıtımında "android işletim sistemi" yazmasına rağmen çin üretimi dandik bir işletim sistemi mevcut oluyormuş bu doğru mu? bunu öğrendiğim kişi bir yakınının netbookuna yükleyecek herhangi bir program bulamadığını, uyumlu program olmadığını söylemişti. böyle bir durumda atıyorum .avi, .mp4 uzantılı videoları hangi player ile izleyebilirim?

ikinci sorum söylediğim gibi çin yazılımı gelirse ben netbook'a usb yardımı ile android ya da windows ce kurabilir miyim? uyumlu program sayısı ve işlev bakımından hangisini önerirsiniz?

futbol123

futbol123

Üye
sakın almayın o cihazı alırsınız 3 gün sonra bozulur ikinci el garantili netbook alırsınız daha iyi 175tl-200tl ye var sahibinden.com da

zna

Üye
    Konu Sahibi
ciddi misiniz. teşekkür ederim uyarınız için

serinaga

serinaga

Üye
Haydi hayırlısı bakalım ...

brqsalvo

brqsalvo

Üye
bune abi telefon al internet paketi olan :D :D

zna

Üye
    Konu Sahibi
telefonum var zaten internet paketli :) ama telefonla pek çok siteyi açmak mümkün değil. flash bellek, harddisk bağlayabileceğim bir şey istiyordum. öneriniz var mı? freebook markası da çin malı mıdır? kaç gün dayanır :)

brqsalvo

brqsalvo

Üye
kaç gun dayanir muamma :) ama bunu buldum bi bakın isterseniz.:)

zna

Üye
    Konu Sahibi
evet bunu ben de bulmuştum :) uyumlu program sorunu kafamı karıştırıyor. ve bir iki ay dayanması gerekli :) o zamana beni çıkartırsa mükemmel :)

N1C<-lazımdeğil

N1C<-lazımdeğil

Üye
.......

futbol123

futbol123

Üye
evet bunu ben de bulmuştum :) uyumlu program sorunu kafamı karıştırıyor. ve bir iki ay dayanması gerekli :) o zamana beni çıkartırsa mükemmel :)
hiç gerek yok 2ay kulandıktan sonra satmaya kalksanız kimse almaz :) ikinci el temiz netbook alın garantili çok fazla değil zaten :) sahibinden.com a bakın

N1C<-lazımdeğil

N1C<-lazımdeğil

Üye
hiç gerek yok 2ay kulandıktan sonra satmaya kalksanız kimse almaz :) ikinci el temiz netbook alın garantili çok fazla değil zaten :) sahibinden.com a bakın

aynen 2.el alması daha iyi.

brqsalvo

brqsalvo

Üye
öyle diyosunuz da 2. el cihaza güven olmaz (bence) :D

zna

Üye
    Konu Sahibi

yo hayır satmayacağım. benim kişisel bilgisayarım zaten mevcut. gideceğim yere götürebilmem mümkün değil. sonra köşede kalsa da olur bir şekilde tamir ederim onu ben. önemli olan şu 2 aylık süreçte çalışır durumda olması :)

brqsalvo

brqsalvo

Üye
:D (Bence)

kmeall

kmeall

Üye
ya hıcmı çın malı netbook alan yok bende aynı soruları soracaktım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt