çin malı n96

Sponsorlu Bağlantılar

cihan83

cihan83

Üye
    Konu Sahibi
çin malı n96
arkadaslar çin malı n96 hangı sıs uzantılı dosyaları desteklemıyo hangısıını desteklıyo bılen varmı oyun yuklucem olmuyo ya

sercan_54_54

sercan_54_54

Üye
dostum çin malı telefonların bi işletim sistemleri yoktur yani biraz zor bişi yüklersin

ucuk06

ucuk06

Üye
.jar ı dene %90 olur

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
sis dosyalarını desteklemez java programlarını destekleyebilir..

|-ERKAN-|

|-ERKAN-|

Üye
kuzenim yeni aldı java yok symbian yok sadece .nes uzantılı oyun yüklersin.ancak nes oyunlarıda çok dandik:oke:

TorPiLLİ

Üye
arkadaşlar bende n96 var ama nasıl tema yüklicem daha doğrusu yükleme şansım varmı bilmiyorum .jar diyolar ama bulamadım bi türlü yardım ederseniz sevinirim..

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşlar bende n96 var ama bi türlü tema yükleyemiyorum .jarmı destekliyo noluyo anlamadm bana bi yardım eden olursa çok sevinirim

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşlar bende n96 var ama bi türlü tema yükleyemiyorum .jarmı destekliyo noluyo anlamadm bana bi yardım eden olursa çok sevinirim

dejavu53

dejavu53

Üye
telefonun görünüşü yeter :ehe

TorPiLLİ

Üye
Kimse VArmı...????

masalcı

Üye
arkadaslaar.. bnmde bı n96m var ve aynı sornları bnde yasıorum cözm bulursanız bna da msj atarsanız svnrmm..

cennetingülü

Üye
Arkadaslar elımde cın malı n96 var ama bunun ekran karakterı deısmıyor arka plan hep bı kız resmı varya:D nasıl deısıceq blgılendırırsenız sevınırım acıl lazım yaa

samko12

Üye
Bi yardım eden olsun ya n96 (jar. olmuyo nes de olmuyo nasıl olcak?)

FenerbahceMKA

FenerbahceMKA

Üye
Ewet kardeş saol bu konuyu açtığın için bana da çok lazım dı saol...

naci34

naci34

Üye
emeğina sağlık

kasagi

Üye
slm bn telefum n96 çin olup olmadıgını nasıl anlarız

lili38

Üye
.jad lı oyunlarıda yüklersin..:bye2:

ret61

Üye