Çin malı n95 8Gb vaR Facebooka girebilirmiyim ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

danqer_ua

Üye
    Konu Sahibi
Çin malı n95 8Gb vaR Facebooka girebilirmiyim ?
Arkadaşlar Çin malı n95m var Turkcell de facebook ücretsiz diyorlar acaba bende bu uygulamadan yararlanabilirmiyim bilen biri söylesin lütfen ?

OğuzcanAbi

Üye
yararlanabilirsin ama önce internet ayarlarını yapmalısın bide telefonun internet özelliği war demi

FK5896

FK5896

Üye
merhaba çin malı n95inden facebook a girebilirsin öncelikle telefonun mesaj bölümüne gel "wap" yaz ve "2222" ye gönder. telefonun için ayarlar gelecektir ve ayarları kaydet ardından telefonun internet tarayacısına değil (knt gider) "0.facebook.com" yaz ve bağlan yalnız resimler açılmıyo resimleri açmak için yönlerdirme yapıyo eğer yönlendirme linkine basarsan mobil siteye bağlanır ve yine knt gider. sadece bildirimlerinize bakıp mesesajlaşabilirsiniz.. birde ne düşünüyorsun bölümünden durumunu güncelleyebilirsiniz.. kolay gelsin. =)

alemci_42.tr

Üye
Ya bende n97 nokıa finlandiya malı var wap yazıp gönderiyorm 2222 ye iletiliyor msj ama hiçbir bilgi gELmior?

FK5896

FK5896

Üye
nokianın hakiki malı olmadığından olabilir.

danqer_ua

Üye
    Konu Sahibi
saolasın kardesm

kılç

Üye
benim bi sorum olacaktı bu n95 8gb programları nasıl yükleyecegiz

th7879

th7879

Üye
arkadaşım genellikle herkes telefonlarından ayarsız olduğu halde faceye giriyor hepimiz biliyor olmalıyız 0.facebook.com yorum mesaj ne düşünüyorsun ve vesaire ayarları yaomadanda rahatlıkla girebilirsin

kılç

Üye
ya ama ben facebooka giremiyorum n95 8gb var

Denibo

Üye
çinse sıkıntı yapar

baba56

Üye
kardeşler bnde t tech u90 var wap yazıp 2222 ye gönderim fakat gönderilmedi gönderilenler kutusunda diyo ne yapmalıyım kontör yok acaba ondamı yoksa bnm telde zaten wap ayarları yapılı ondamı girmiyo

--------------- Ekleme ---------------

bide turkcell hattan giriyorum bağlantı hatası diyo (0.facebook.com)

ayıkol

Üye
çin malıysa giremezsin telefoncuda çin malı telefonları ayarlarını 7 tl ye yapıyolar

Necmati

Necmati

Üye
wap ayarları olmadığından diyor burdan çözemessin galiba bir telefoncuya uğra bence...

asigsasi

asigsasi

Üye
Çin mali ise giremezsin girsen bile çok zor bırakın bu çin mallarını bir kere orjinal alın tam olsun

tommiks27

Üye
ben giri yorum ma çince bide http\\0.facebook.com yazın ozaman girer

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt