Çin Malı N95 8 GB Hafıza Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

gnckrtl87

Üye
    Konu Sahibi
Çin Malı N95 8 GB Hafıza Sorunu
arkadaşlar elimde çin malı n95 8 gb tel var telefondan baktığımda 8 gb hafıza gözüküyo usb ile bilgisayar bağlandığımda hafıza bilgisayarda 120 mb gözüküyo bu telefondan kullanan arkadaşların yardımlarını bekliyom şimdiden saolun

Not : Kesinlikle almamanızı tavsiye ederim. kullanılcak bi telefon değil 3310 alın bu telefonu almayın.aldım pişmanım elimden çıkarmaya bakıyorum :):allalla:

Catty

Catty

Emekli Yönetici
İlk olarak tavsiyeniz için Teşekkürler....

Çin malı telefonlar kandırmaca olduğu için öyledir..Bu arada hiç yüksek bişey atmayı denediniz mi ...120 mb'tan yüksek.?.

gnckrtl87

Üye
    Konu Sahibi
ewt denedim ve hafıza dolu dedi :S

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Dediğim gibi 8gb kavramı hava(Fors)için yani boş ...Normal hafızası 120 Mb ...Bilgisayarınız doğru gösteriyor:)

gnckrtl87

Üye
    Konu Sahibi
ama içinde küçük hafıza kartı var kapağın altında üstünde 8 gb yazıyo. :D çinlile dünyaya hüküm sürmeye başladı bizim türkler bi oyuncak bile yapamıyo :)

Catty

Catty

Emekli Yönetici
:):)

serg45

Üye
benimki 120 ile görmüyo

oguzhan_446

oguzhan_446

Üye
çin malı işte

alicek

Üye
sen yine şanlısın bende oda yok

fthz_0707

Üye
büyük olmasa benim için çok iyide hayvan gibi cebe girmiyor:)

ferhatt21

Üye
:(yaw arkadaşlar bende nokıa n 95 var çin malı tabiki 8 gb yazıo ama bi türlü usb ile pc ye bağlanamadım arkadaş bağlanmış 120 mg görünmüş ben onada razıyım arkadaş nasıl bağlanmışsa bana bi bilgi verin allah rızası için yorumlarınızı bekliom

FuNNY_MaN

FuNNY_MaN

Üye
bnmkı gayet iyi o konda bir problemı yok :D

veysel_68

Üye
benimde finlandiya üretimi hafıza 8gb yerine 240kb gösteriyo

--------------- Ekleme ---------------

ne yapamam lazım

tugay35tr

Üye
Beyler aklınız varsa almayın sakın bi sorun bitiyor diğeri çıkıyor sakın böle bir hata yapmayın çok dandik telefon bendede war telefonda 8gb hafıza yazıor halbuki 500kb hafızası var bi şarkı bile atamıyorum kamerasıda dijital zaten 1.3mp fln dandık yanı sakın almayın bu kdr ....

bilo1974

Üye
bende de hafıza karıtını görmüyor görsen varsa bana haebr versin

alanlara başsağlığı kalanlara sabır görenlere haber vermesi telefon çalır ise bana dönmesi temennisiyle hafıza kartını arıyorum

omersimsek38

omersimsek38

Üye
bendede var dubai malı. geçen gün temizlik yapıyım dedim kasa çıkardım bir baktım hafıza kartı yeri çok sevindim valla. telefon işe yaramaya başladı. hiç müzik almıyodu :D :D

teşekkürlerinizi bekliyorumm :P

ynsgk

Üye
arkadas n95 bende de var hafıza kartı taktım hafı kart yerı arka asanın altılda kasa cıkması lazım

mckaos41

mckaos41

Üye
:(yaw arkadaşlar bende nokıa n 95 var çin malı tabiki 8 gb yazıo ama bi türlü usb ile pc ye bağlanamadım arkadaş bağlanmış 120 mg görünmüş ben onada razıyım arkadaş nasıl bağlanmışsa bana bi bilgi verin allah rızası için yorumlarınızı bekliom

Wİndows kendi kendi yükler usb driverını yani : tak ve bekle sonra bilgisayar yeniden başlatılsınmı der evet de olacak olmadı kablo da sorun var.

CasuS_87

CasuS_87

Üye
ya saolun çin malı n95 alacaktım aalmıyommm :D

halukunal

Üye
benim arkadaşımın telefonunun hafızası tamı tamına 12345 kb adamlar özenle ayarlamış

Üst Alt