çin malı n8 alınırmı ????????

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sakaryam54500

Üye
    Konu Sahibi
çin malı n8 alınırmı ????????
arkdaşlar orjinal nokia x6 vardı düşürdüm işlemci bi sürü masraf cıkıt 200 tl civari + yaptırsam olmama ihtimali var çin malı telefonlarına karşıda büyük ön yargım var ama

Çin malı n8 ekranı x6 gibi birde alsam sıkıntı çıkarmı

Xilence

Xilence

Kapalı Hesap
Çin malı kullanmadığım için tercih etmiyorum, alırsın kullanırsın ama batarya gibi kullandıkça ölüyor.

Xilence

Xilence

Kapalı Hesap
Hayır, kullanırsın ama, zamanla performansı düşer, mesela 1 yıl kadar kullandın. Dokunmatik inceden zayıflamaya başlar, kır-matik olur. Kısa ömürlü telefonlar.
Bazıları olur, kullanırsın banamısın demez. O da şansına denk gelirse.

phoenix_

phoenix_

Üye
çin malı alacaksan n8 alma.ama eğer arkadaşlarından falan çin mlaı n8 i olan varsa bir incele didik didik.beğenitsen al.yine ama telefon çok çabuk bozulur uzun süre gitmez,bir de sağlığını düşün ,sar değerli ciddi ciddi çok yüksek oluyor.

Xilence

Xilence

Kapalı Hesap
X6 lar var şimdi, N8ler dandik oluyor, X6da iphone sistemi varda. Bi ara 5800ler oluyordu çin malı, onlar iyidi. Ben yinede diyorum, alma çin malı, alacaksan 5230 al 150-250 seni idare eder.

N1C<-lazımdeğil

N1C<-lazımdeğil

Üye
5228 bile 400tl olmuş. 5230u düşünemiyorum. ve arkadaşın 200tl si var.
solomobi.com - bende kaç gündür bu siteyi araştırıyorum. güvenilir olduğu kesin ama gümrükten nasıl geçicek onu anlamadım. telefonların türkçe dil seçenekleri de mevcut. n9 bile var. dış tasarımı aynı nokıa yazıyor vs..
bu arada sitede android telefonlarda var onlara da bakabilirsin hem daha iyi.

Critical_Error

Critical_Error

Üye
aman yanaşma gözünü sevem :d:

N1C<-lazımdeğil

N1C<-lazımdeğil

Üye
yinede bir eşy diyemem çin malı sonuçta :D bazıları sorunsuzca kullanır bazıları eziyet çeke çeke. yani bazı çin malları 1 sınıf kalitede oluyor. onlar sorunsuz yani. mesela yarinkapinda.com sitesinde 1.sınıf çin malları bulunuyor. ama solomobi.com 1.sınıf kalitede mi bilemiyorum.

sakaryam54500

Üye
    Konu Sahibi
kafam karşıkıdı iyice karıştı:bilmm kullanan yokmu forumda bunu almayı düşünüyorum

anılbaran

anılbaran

Üye
asla ne olursa olsun bence alınmaz

N1C<-lazımdeğil

N1C<-lazımdeğil

Üye

Şu telefonu alsa daha iyi olmaz mı ? android sonuçta ? çin n8 gibi java değil.

sakaryam54500

Üye
    Konu Sahibi
N1C<-lazımdeğil

N1C<-lazımdeğil

Üye
bu t20 degilmi + bunu nerden bulucamki bu site türk sitesimi kardeş

yok kardeş türk sitesi değil ama türkiye ye gönderiyorlar.
ama elektronik alet olduğu için gümrükten nasıl geçecek onu bilmiyorum.
bide imei kayıt ettirmen lazım. telefonculara 5-10tl ye kayıt ettirebilirsin. çünkü bende samsung ch@t almıştım imei kayıtsız çıktı telefoncu kayıt yaptı.
yinede sen bilirsin istersen sahibinden.com dan al. :hmmm

sakaryam54500

Üye
    Konu Sahibi
yok kardeş türk sitesi değil ama türkiye ye gönderiyorlar.
ama elektronik alet olduğu için gümrükten nasıl geçecek onu bilmiyorum.
bide imei kayıt ettirmen lazım. telefonculara 5-10tl ye kayıt ettirebilirsin. çünkü bende samsung ch@t almıştım imei kayıtsız çıktı telefoncu kayıt yaptı.
yinede sen bilirsin istersen sahibinden.com dan al. :hmmm

kardeş yaş 16 gümrük felan sonra ergenekondan içeri alırlar valla :ehe:d: bu n8 kapasitiv ekranmı orjinal x6 dokunmatigi gibi yani ?

serinaga

serinaga

Üye
Yaw hakkaten konu çorba olmuş heaaa, hangisi N8 hangisi çin malı annamadım :zuhaha:

Xilence

Xilence

Kapalı Hesap
kardeş yaş 16 gümrük felan sonra ergenekondan içeri alırlar valla :ehe:d: bu n8 kapasitiv ekranmı orjinal x6 dokunmatigi gibi yani ?

Abi sahibinden.com'dan 1.sınıf çin malı satanlar belli oluyor. sağlam olmayanlar belli oluyor, mesela çok fazla orji resim koyanlar sağlam değildir bir kere.

N1C<-lazımdeğil

N1C<-lazımdeğil

Üye

yok ya ne içeri alması :ehe
Yurt dışından posta veya kargo ile telefon getirtilemiyor. Sadece yurtdışından gelirken yanınızda getirebiliyorsunuz. onun için nasıl getirecekler onu anlamadım :ehe

----------Eklendi @ 17:12:15 ---------- Yazıldı @ 17:10:21 ----------

bak 1. sınıf kalitede çin malı satıyor ve imei kayıtlı. samsung telefonlar ise orjinal.. bak istersen :ehe

Xilence

Xilence

Kapalı Hesap
Sahibinden.com'dan al, :oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt