Çin Malı Logitel E71 |Oyun YUKLEME YARDIM!!!!!!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

berkqnt067

Üye
    Konu Sahibi
Çin Malı Logitel E71 |Oyun YUKLEME YARDIM!!!!!!!!
Arkadaşlar dedigim gibi benim Çin malı Logitel e71 bi telefonum var. Bu telefona ben oyun yüklemek istiyorum. Telefona her ne kadar uyumlu uyumsuz oyun yüklesemde Oyuna sağ tıkladıgımda Seçeneklerde Aç veya Telefona yükle yok . Oyunlar Sadece telefona yükledigimde dosya gibi geliyor. oyun olarak degil. Sag tıkladıgımda Yükle veya aç yok. Yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler. :/

berkqnt067

Üye
    Konu Sahibi
Yardım arkadaşlar :S

agah1

Üye
arkadaşlar dedigim gibi benim çin malı logitel e71 bi telefonum var. Bu telefona ben oyun yüklemek istiyorum. Telefona her ne kadar uyumlu uyumsuz oyun yüklesemde oyuna sağ tıkladıgımda seçeneklerde aç veya telefona yükle yok . Oyunlar sadece telefona yükledigimde dosya gibi geliyor. Oyun olarak degil. Sag tıkladıgımda yükle veya aç yok. Yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler. :/

arkadaşım internet ten nes uzantılı oyunlar var onları indir.daha sonra hafıza kartında game dosyası var sa ona nes uzantılı oyunları kopyala daha sonra menü den game gir ver orada game list diye bir yer olması lazım oraya bak ve ve oyna ben kendi telefonumda denedim oldu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt