Çin Malı Koltuk Bu Hale Getirdi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Çin Malı Koltuk Bu Hale Getirdi
Çin Malı Koltuk Bu Hale Getirdi!

Bir sandalye ya da koltuğa oturduktan sonra bir hastalıkla kalkan binlerce insan şikayetçi oldu.
Fransa, cilt enfeksiyonlarına neden olan kimyasallar içerdiği gerekçesiyle, sandalye ve ayakkabı gibi bazı Çin malı ürünlerin ithalatını yasakladı.
Mantara karşı kimyasal içeren sandalye ve ayakkabılar, Fransa’da son aylarda artan alerjik isilik ve inatçı cilt enfeksiyonları şikayetlerinin sorumlusu olarak görülüyor.

ÖLÜMLER BAŞLADI
Bu kimyasal madde ile ilgili benzer vakaların İngiltere, İsveç ve Finlandiya’da da görüldüğü belirtiliyor. İngiltere’de geçtiğimiz günlerde Çin malı koltuklar can almaya başladı. Aynı koltuklardan kullanan baba ve oğul peş peşe hayatını kaybetti.

İNGİLTERE’DE BİNDEN FAZLA KİŞİ HASTANELİK OLDU
Elizabeth McLaughlin adlı 59 yaşındaki kadın da benzer şekilde can verdi. Dahası, kadının koltuğuna oturan kedisi de cilt enfeksiyonundan öldü. İngiltere’de binden fazla kişi birbirine benzer cilt rahatsızlıklarıyla hastanelere başvurdu.

SATIŞLAR YASAKLANDI
İngiltere’ye ithal edilen 38 bin Çin malı deri koltukların satışı durduruldu.
Fransa hükümetinin tüketici haklarıyla ilgili bakanlığının dün yaptığı açıklamada, "dimetil fumarate" içeren ürünlerin ithalatının yasaklandığı kaydedildi.
Açıklamada, bakanlığın bu yasağın AB üyesi ülkelerin tamamına genişletilmesi başvurusunda bulunduğu da bildirildi.

Ucuz olsun derken canımız tehlikeye giriyor.

• Beğen
Tepkiler: toronto ve melih06628

qurbuz

qurbuz

Üye
eh bunlar çinliler bunlar insan deil yaww olsalar börtü becek ahtopot solucan yermi yaa

Solamente

Üye
Çin'e birileri dur demeli yaa :(

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
Aynen yaa ...

-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
yazık çocuğa ya:(

burak9400

burak9400

Üye
e geçen gün haberlerde çıktı ya çin malı oyuncaklarda bilmemne maddesi var çocukları ölümcül hastalıklara sürükleyebiliyor diye herhalde o maddeden var bu koltukta :D iyiki de ben oturmamışım o koltuga

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
almanya naptı hemen çin'e karşı diş ticaret kotasını hemen düşürdü
biz naptık ülkede istihdam olmasın diye sayın büyüklerimiz çinin kapısını açtı:@
yakında bizde de başlar...

ism@il 54

ism@il 54

Üye
ayyy acıdım o bebeğe:(:(:(:(:(:(:(:(:agla

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Bu çinlerin herşeyinden zarar geliyor.

Lion's Claw

Çin malı değil mi? Bu çinlilerin kendileri bile zarar...

Dark_Knight61

Dark_Knight61

Üye
Körpecik Çocuk Ne Hale Gelmiş? Allah AşkınA bu Çinliler Koltukları Neyden Yapıyor?

Odysseus

Odysseus

Üye
Konu direk Çin malı kötüye bağlanmış tebrikler. Neden Çin malını kötülemek yerine Çin malının kötüsünü kötülemeyi seçmiyorsunuz anlamıyorum. Avrupalı ve Amerkialı markaların her malı kaliteli mi? Elinde Nokia cep telefonu patlayıp suratı patates tarlasınadönen genç kızı duymadınız mı? Her Çin malı kötü mü de Çinlilere dur diyelim. Bilinçli tüketici seçici davranır. Size de öyle davranmanızı öneririm.

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
suz bizdeki aliyoruz almasak gelirtirlermi taa cinden mal

Odysseus

Odysseus

Üye
Ben bunu suç olarak görmüyorum Engin. Büyük firmaların astronomik fiyatlarına bağlıyorum. İnsanlar ucuzu aramak zorunda kalıyorlar. Haklılar da ama bazen yanlış yerde arıyorlar

oguzhan_446

oguzhan_446

Üye
çinliler ucuz parça takarsa böyle olur

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Konu ile alakalı etiketler: dimetil fumarate, jeff hardy koltukları, çinlilerin yaptığı koltuk, çin koltukları, dimetil fumarat, ithal deri koltuk, çin koltuk, çin malı koltuk, cin malı masaj koltukları, ingiliz koltuk, çinlilerin koltuğu, çin malı sandalye, çin malı koltuktan ölen kadın, çinden koltuk, çinliler insan yermi, ithal masaj koltukları, çin malı masaj aletleri, çinlerin yaptıgı koltuk, çin malı deri koltuk, ithal koltuklar

:hmmm
Ne konu oldu bu yahu :ehe

melih06628

melih06628

Üye
Çinlilere birileri du demeli diyorsunuz ama kimse diyemiyor. Amerika bile çin'in yanında tir tir titriyor.. Türkiye'nin dur demesi imkansız gibi bir şey. Şayet savaş çıksa, Çin askerlerini kurşun asker gibi kullanır..

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
çinliler insan yermi:ehe

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Hamam böceğini yiyen adam insan iliğini yemekten çekinmez kanımca.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt