Çin Malı İphone'ler

Sponsorlu Bağlantılar

angelpower

Üye
Çin malı iphone s kullanıyorum.Çok memnunum.Web kamarası oluyor,internet yapıyorum,müzik ve video dinyorum,kablosuza bağlanıyorum,program ekleyip silebiliyorum vs..İnşallah başına bişey gelmez..

martin80

Üye
bende kullanıyorum çin iphone 10 numara cihaz kusursuz

ercikbina

ercikbina

Üye
arkdşkm çkma iphonelerde sim kartını çıkarıncada wifi ye bağlanıyor sim kartını çıkarınca profillerden wifi yi seçeceksin ondan sonra internete bağlanacaksın ben denedim oldu.

duygusal_18

Üye
kardeş ben kulllanıyorum ne varsa gel anlatım sanaa

Spocat33

Üye
bu kadar kirliliğe gerek yok bence

arkadaşlar telefon tek model değil bir ton modeli var ama geneli aynı işleyiş içinde
öncelikle wi-fi ağlarına bağlanabiliyorsun data kablosu ile bilgisayara bağlarsan telefonu bir nevi modem olarak kullanabiliyorsun aynı zamanda kamerasını web cam olarakda kullanbiliyorsun ama kameraları kötü

yazılımını değiştirebilirmsiin evet başarabilirsen olur ama uzun ve zahmetli iş

java uygulamaları çalışıyor benim kullandığım huawai diye bir model birebir iphone kopyası çok az orjinalden kalın

artıları ise çift takabiliyorsun, tv var taş gibi telefon merdivenlerden düşürdüm dış metal çerçevisi korudu sapasağlam hala kullanıyorum

bülent2010

Üye
bende iphone 4g aldım memnunum şimdilik düzeltmek isediğim birkaç şey var
1- içinde çince oyunlar var bunları kaldırıp silmek istiyorum ama nasıl kaldırılır nasıl silinir bilmiyorum
2-oyun yüklerken prugramın çalışabilmesi için dosya uzantısı ne olmalı
3-bilgisayara usb bellek gibi bağlanabiliyorum hafıza kartı ve telefonu iki ayrı bellek olarak görünüyor burada bütün dosya ları yani kulandığı programları göremiyorum görebilsem prgramı kaldırıp bir başkasını yükleyecem
bu telefonda bu sorunları çözen bir arkadaşım yardımcı olurmu

bjkrmysa

Üye
Ya Bence Çin Malı İphone Almayın Gerçekten Kötü
Fotoğraf çekimi Berbat
Video çekimi desen Hiç bir şey belli olmuyor.
İnternete Facebooka Girmiyor , 0.facebook a bile girmiyor
Şarkıları açmıyor :S Belki Benmkisnde öledr ama :S
Dokunmatikliği Zor
Dokunmatikliği zor olduğu için Mesejıda kolay yazacağınızı düşünmüyorum.. B
Benden bu kadar size tavsiyem Almayın Bende Değiştirdim Adamlar 70 Tlye Alıyor Telefonu ya :D

ramowarr

Üye
kardeş 2 gün önce aldım gayet süper sana kötü vermişler:D

ra_kat

Üye
slmbende de çin malı ıphone var 32gb gercek tv yok anten yok kalem yok dokunmatigi cok hassas kişi arama yaptıgında ekranda yapmak istyebilecegin 6işlev cıkıyor bu işlevleri kullana bilmek icin loptop mause gibi mause var ekrnda gezdiyorsun bence mükemmel bir tlf orjinalini bilmiyorum ve kulanmadım

memati919

Üye
arkadaşlar çogunuz diosunuz ki çin malı 5 para etmez çöp işletim sistemi yok die ya siz kaç defa orjinalini kullandınız yada kullandıgınızda özelliklerini biliomusunuz ?

ORJİNAL İPHONE (bulutut yok.wifi yok.video kayıt yok. belirli dosya uzansısı alabiliyor.kablolu veri aktarımı %6 yani çok yavaş.batarya bittiginde yetkili servise götürüceksin baya yüksek bi fiyat ödiyerek sıfır batarya alıcaksın bunun gibi çok eksik var o iphone orjinal dediginiz alet sadece gösterişşşşşşş bunu böyle bilsin herkez çin malını alırım aynı gösterişi sergilerim gençlerin elinde iphone 4 orjinal var neymiş markaymış görünüşü yetrmiş eee özellik nerde yokkk blackbery de onun gibi zaten bn size çin malı alın derim işletim sistemi orjinalinde olsa bile eksiklikler ortada bende var orjiali ne oluyor hiççç kutusunda duruyor varsa ensesi kalın o yorumları yapan yani diyenler varya orjinal orjinal die madem çok biliosun gel bens ana 800 tl ye vericem 1.5 gün kullandım daha kutusunda jiletinini bile açmadm) [email protected]

goyayım

Üye
olanı var olmayanı var olanların arkasında 32 gb yazar tv li radyolu olur ve eminönü doğubank taraflarından temin edebilirsiniz

life1234

Üye
arkadaşlar çin malı wifili ıphonem var ama 0.facebook a bi türlü giremedim ne yapcaqımı bilen biri varsa bana lütfen ulaşsın kafayı yemelik durum ah bide 200 tane mesaj saklama kapasitesi olmasa harıka olçak...

cculha

Üye
Elimde anycool w350 var. Iphone ikizi olan. Arka kapakta 32gb yazıyor. Bu alet yazdığı gibi 32gb micro sd taksam okur mu? Değilse en fazla kaçlık okuyor deneyen oldu mu?

arasbulut

Üye
arkadaşlar iphone(çin malı) ile ilgili bütün sorunlarınızı dinlemeye hazırım.3G görüntülü konuşmadan operatörünüzün wap/gprs ayarlarından tutun wi-fi internet ve telefonda bulunan opera programına kadar.bütün sorunlarınızı dinlemeye hazırım iletişim facebook linkini tıklayıp ekleyin.

Muhammet Durna

Üye
Çin malı iPhoneyi tavsiye ederim.Ben orjinal iPhone kullanmadan önce çin malıyla idare ediyordum ki idare edinmek denilirse.Bazı fonksiyonları hariç nerdesi aynı diyebilirim.Arayüz aynı bazı ufak detaylar yok.Ama çok sisteme girmek istiyorsanız orjinal alın ama günlük hayatında güncel biriyseniz ve sadece iPhone arayüzünden ve bazı detaylarından fazdalanmak istiyorsanız çin malı tam size göre derim.Yazıyı bitirmeden çin malı iPhoneler kullanıcıya göre bozuluyor mesela 2 güne bozulurmu soru işareti varsa size cevabım;
Garantisini veriyorlar.3 Ayda olsa garantisi var serviside var bildiğime göre adam bana öyle demişti almıştım 1 sene kullandım 1 kere bile tamire götürmedim şahsen.Ama sizi bilemem kullanıcıya göre 2 güne bozanlar var.Şuan orjinal kullanıyorum arayüzü neredeyse aynı.

weysell21

Üye
bende wAr iphone cin MaLı arkadaŞlar akLı oLan aLmazz.... oyunLarı desteklemiyor kamerası iğrenç ötesi ...wiless çalışıyor ama işe yaramaz anlayacagınız telefon piyasada 120-150 m aralıgı..şimdi ne kadar bilmiyom

mustafaxxx

mustafaxxx

Üye
arkadaşlar çin malı wifili ıphonem var ama 0.facebook a bi türlü giremedim ne yapcaqımı bilen biri varsa bana lütfen ulaşsın kafayı yemelik durum ah bide 200 tane mesaj saklama kapasitesi olmasa harıka olçak...

normal internete girebiliyonmu yoksa sadece 0,facebook.com ama giremiyon ona göre yardımcı olayım eğer internete giremiyosan internet ayarını yap internete manüel olarak çin malı telefonlara internet ayarı yaz çıkar eğer sadece faceye giremiyosan onu bilmemm saygılarımla :) :pro: :pro: :pro:

karn55

Üye
Bildiğim kadarıyla wepcam olarak kulanılıyor :ağlarım:

Takipçi Satın Al

Üst Alt