Çin Malı İphone'ler

Sponsorlu Bağlantılar

(((muhammed)))

Üye
Ya ben çin malı iphone alcam lütfen kullananlar bana yardımcı olsun nasıl içerigi Lütfen Acil Yardımmm

--------------- Ekleme ---------------

Ya ben çin malı iphone alcam ama daha önce hiç çin malı kullanmadım bana acil yardım lazım nasıl içerigi özelligi bu iphone microsd mi hafıza kartı ACİL YARDIM ANLATIRMIZINIZ BANA ÇİN MALI İPHONU ALIYIMMI ALMIYIMMI TAVSİYE LAZIM AMA ACİL ONA GÖRE SİPARİŞ ETCEM

Bende alcam ama gerçekten güzelmi onda hafıza kartımı kullanıyosun microsd mi

kostaklı

Üye
dolia m9 aldım. gayet güzel bi telefon. opera mini 5 beta yukledim sorunsuz bi şekilde internete giriyorum. java da var, ıpone ile aynı işletim sistemine sahip,faturalı,garantili

dandik_prens

Üye
selam herkese
bi sorunum var arkadaşlar..
kablosuz ağa bağlanıyorum fakat opera, java , diğer internet tarayıcı , msn hiç bi uygulamayla bağlanamıyorum internete.. yapmam gereken bi ayarmı var anlamadım ki sim1 sim 2 die soruyo sim profillerinden bakıyorum wlan profilini seçiyom yine olmuyo :(
yapabilenler warsa bana basit bi şekilde anlatabilirmi iphonunda yabancısıyım çözene kadar başım döndü :)
ilginiz veed yardımlarınız için şimdiden teşekkürler..

Iphone-Satış

Üye
ArkadaşLar Elinde Çok Sayıda Iphone Vardır Çin maLı ve Suan Türkiye deki en İyi Çin MaLı Iphone .. Fiyatı : 310 Tl.. ilqilenen irtibata qecsin .. Mail Adresim [email protected] Lütfen Kopyalarak ekleyin !

ULASOGLU

Üye
lc mobile wf 5000 wirless ten internete bağlanılıyor ben kullanıyorum guzel cihaz

dandik_prens

Üye
ulasoğlu iyide nasıl bağlanıyorsun bi ayar setup çekiyomusun biras açsan konuyu bizde bilgilensek faydalansak :)
telefonu kurcalayan eden yokmu hiç yaa.. ben karıştırıyom altını üstünü bulamadım.. :( lütfen bilenler bana bi yardımcı olsun

Heee birde dikkatimi çekti bu konuyla pek ilgisi yok ama menülerde bazı menü seçenekleri ingilizce kalmış vede sıralamaları değişik görünüyor..ingilizce sıralamasıyla ve yapılan işlevle türkçesi tutmuyor dil cevisirinde ufak problemler var benimkinde... Sizinkinde de varmı?

Mesela ayarlar/ 4. seçenek tv kayıtzamanı programları diyo ama ingilizceye çevirince ap ayrı bi menü :) duvar kağıdının sallayarak değişmesi resim video yönlerinin sallayarak değiştirilmesi müzik dinlerken önceki sonraki müziğe sallayarak geçilmesi gibi işaretli olanlara telefonu hafif sallayınca veya çevirince işlem yapıyo :) çok güzel bişi bence tabi birde ekran klavyesi dikey boyuta sıkıştırmak yerine yatay boyuta yayılsaymış 1o numara olurmuş :)

dabidabi

Üye
fr 599 iphone çakması kullanıyorum memnunum.başka kullanıcı varsa bana yazabilir.

hoşseda

Üye
arkadaşlar nacizane dün banada bir tane geldi çin işi iphone 32 Gb hafızaya sahip deniyor üzerinde öyle yazıyor am ben öyle olduğu konusunda tereddütteyim ayrıca orjinal iphonelerle gerçekten karşılaştırmaya çalışmak çöl ortasında denzide yüzmek gibi bir şey olsa gerek öncelikle orjinal iphone de dokunmatik ekran çok hassas çakma da ise o kadar da hassas olmadığını hemen algılıyorsunuz
hemen söyleyeyim dokunmatik ekran için yaptığınız ayardan sonra bir nebze de olsa daha iyi ama orjinal iphone ile mukayese bile etmem edecek arkadaş varsada en azından bana gelen modeli konusunda beni ikna etmesi pek mümkün olmayacak diğer yandan wifi ve wireless bağlantısı sorunu yok gayet kolay bir şekilde net bağlantısı kurabiliyor opera mini facebook msn oyunlar vs vs hemen hemen bütün özellikler mevcut buna paralel olarak orjinal iphonede olmayan bir özellikte çakmaların çift hatlı oluşu ayrıca iphonlerde menü görüntüsü resimler müzik klasörleri vs ekranı çevirdiğinizde yatay olarak değişimi sağlayan rotasyon özelliği çakma iphonede sadece resimlerde aktif olabiliyor en azından benim elimde olan cihazda bu birde ana ekran menüsünü diğer menü öğelerine ulaşabilmek için yürütmek istediğiniz zaman çakmalarda zorlanacağınızı rahatlıkla söyleyebilirim zira orjinal iphonelerde bu işi yapmak keyif verirken çakması pek keyifli diyemeyecem ... tane nokta üzerinde tırnak ile yönlendirmek zorundasınız gerçek olan şey ise bir tarafta 1500 den başlayan orjinalleri diğer taraftan 200 liradan başlayan hemen hemen aynı özleliklere sahip olan çakması alım gücünüze dayalı olarak tercih tabiki kullanıcı ve alıcılarının ben diye soracak olursanız 1 günlük telf. olmasına rağmen isteyen olursa anında satarım imei sorunuda yok ayrıca isteyen olursa özelden ulaşabilir

lider0001

lider0001

Üye
bende çin malı ıphone kullanıyorum hiçbirşeye yaramıyor sonuçta çin malı 2 yıl garantisi var ama boşa bence almayın hiç tavsiye etmiyorum herşeyin orjinali daha iyidir benden size tavsiyem bu orjinalden kaçmayınn derim bennn :hmmm:oke::islik:bye2:

imam46

Üye
Beyler Bende (Çin Malı) Concord 5900 Var Ama Usb Kablosunu Takıyorum Olmuyor Yani Tanımıyor Sebebini Bilen Varmı ..... Telefon Java Destekli Oyun Program Filan Çalışıyormuş...

Beyler Bende (Çin Malı) Concord 5900 Var Ama Usb Kablosunu Takıyorum Olmuyor Yani Tanımıyor Sebebini Bilen Varmı ..... Telefon Java Destekli Oyun Program Filan Çalışıyormuş...

Resmi Bu..... Almak İsteyen Olursa.......

cemyılmaz1996

Üye
slm ben de çin malı ipobe var msn,mms,chat .vb gibi şeylervar ben aldıgımda bulutut çalışmıyordu gitim gösterdim yapılıyor not:alırken evdeki modemden iponeyle internete girebiliyorsun fatura normal fatura oloarak geliyor.dedi aldıgım ver.

kinda

Üye
ay phone n5000 wap ayarı

ay phone n5000 wap ayarı

aslan4699

Üye
ben ş.urfada sormuştum adam bana 30 tl ver gotur demıştı ama kesın vardır bıde cın malı dayanmıyor n95 vardı 3 aydan bozuldu bence kesınlıkle almayın ne kadar odedıysenız bosa gıder ınsan olsun dıyor ama sonra pışman oluyor kesınlıkle almayın

kakule1

Üye
bendede çin malı iphone 3gs 32gb var ama wifi ye nasıl bağlanıcam bilen varsa söylermisiniz lütfenn

sexy_devil06

sexy_devil06

Üye
Merhabalar

Bende rasasi m9 iphone var ve bu telefona uygulama ve oyun arıyorum

Yardımco olabilcek varmı??:vur

dexolcay

Üye
Bnde Çin MaLI Apple iphone war GaYet GüzeL Ama höparLörünü Acmasını BiLen War MI???
Coqda Basıt arka duwar kagıdıda deişio

aziz12345

Üye
okunu da bişey bilmiyorum hoparlor derken ses gelmiyomu

yok benim telefon nette giriyo ben bağlanı yorum nette girmek için bolt diye bir program var onu yuklemen gerek

senbensiz1329

Üye
benim kardeşim de çin malı iphone kullanıyo. 8 ay oldu ve hala sağlam bu işler sadece şansa bakar yani

burakberber

Üye
ben daha yeni aldım çokta memnunum içinde orjinalinden çok program var her istediğiniz şey var içinde

vatanrecordz

Üye
ya beyler ben ıtunesde gosteremeıdm telefonu ıphone cakma sız gosterebılıdnızmı ?

Takipçi Satın Al

Üst Alt