çin malı İPHONE

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yusufabii

yusufabii

Üye
    Konu Sahibi
çin malı İPHONE
selam arkadaşlar bende çin malı iphone var bu telefona ben hangi oyunları yükleyebilirim java destekliyor ama telefonun markası modeli nasıl öğrenip bulabilirim..
imei numarasından telefonun marka modelini bulabilir miyim?
birde bunun hafıza kartı yok kendi hafızası 16 GB gösteriyo doğru mudur?
ama boş hafıza 1245 mb diyor içinde 100 falan şarkı var.
50 tane avi formatlı video.
hafızası gerçekten 16 GB mıdır.?
cevabınızı bekliyorum...
teşekkürler MaxİCep:op:

OğuzcanAbi

Üye
dedlgine gore 16gb hafiza zor deildir bence ama videolar buyukse olabilir java destekliyosa jaga bolumune bak ordakiler uyar

yusufabii

yusufabii

Üye
    Konu Sahibi
dedlgine gore 16gb hafiza zor deildir bence ama videolar buyukse olabilir java destekliyosa jaga bolumune bak ordakiler uyar
bende şaşırdım zaten toplam hafıza 16 GB yazıyor..
jaga bölümü mü dedin?

--------------- Ekleme ---------------

ya bide ben bu indirdiğpim oyunları nasıl yükleyecem ki?
direk atarsam ordan yüklenir mi nokia 6630 daki gibi?

mysocrates

Üye
çin malı iphone model nasıl öğrenilir lütfen yardım

atasu14

Üye
Slm arkadaşlar. Çin malı İ phone 4 aldım. 32 GB yazıyor arkasında. Oyun nasıl ekleyebilirim.Yardımlarınız için teşekkürler şimdiden.

ahsevber

Üye
arkadaşlar cin malı ıpohone 4 aldım internete wifi den girebiliorum oda google girdiğimde ingilizce çıkıyıyor oyun nasıl yüklerim normal internete nasıl girerim hattımdan vadofon ayarlarını denedim olmadı yardım edermisiniz lütfen

AtakanAkçay

Üye
arkadaşlar cin malı ıpohone 4 aldım internete wifi den girebiliorum oda google girdiğimde ingilizce çıkıyıyor oyun nasıl yüklerim normal internete nasıl girerim hattımdan vadofon ayarlarını denedim olmadı yardım edermisiniz lütfen

Aynı sofrunları bende yaşıyorum yardıım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt