Çin Malı İphone v810 wifi Java ve Wifi Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

tracedx

Üye
    Konu Sahibi
Çin Malı İphone v810 wifi Java ve Wifi Sorunu
Çin malı v810 wifi iphonum var, Sorunum şu yardım beklıyorum..
Java ya kurdugum opera, e buddy, kendısıne ait msn mesenger vs bütün programlar
internet baglantısı olarak sim kartı görüyor, wifi ile baglı olmama rahmen o programlarla ınternet baglantısı saglayamıyorum, internete sadece, kendı tarayıcısından gırebılıyorum onun ıcınde ozel bır alan acılmıs tarayıcıdan ayar wifi olarak girilmiş, ancak java programlarda böyle bi ayar göremedm yok hepsi istisnasız baglantıyı sim karttan beklior, telefonun hıc bı yerınde javanın ınternet ayarlarını goremedım. yardım bekliyorum teşekkürler

Türk'n Gücü16

Türk'n Gücü16

Üye
Parana yazık olmuş kardeşim tüm umudun wifi ise üzülme artık geçti iş işten wifi ile çin malı telefonların hiçbiri nete bağlanamaz.

batuhanhann

Üye
benim tel aynı
ben wifi bağlanıyor yazışıyor
eposta kontrolü yapıyor ve wifi

mustafabilir117

Üye
smartcell s90 aldım telefondan memnunum ama wifi ayarlarını yapamadım bir kez havaalanında wifi bağlantısı yaptım ama onda wifi bağlantı şifresi istemedi yardımcı olursanız sevinirim

beroz999

Üye
kardeşimm bendede makinanın aynısı warr çokk memnunumm

ramowarr

Üye
ne baglanmaz bence J2000 var süper...

nobodytr

nobodytr

Üye
Bende de Blackberyy 8900 var Çin malı wireless çok güçlü olmasada hiçbir sorun yaşatmıyor.

a_ylmz

Üye
çin malı ı phone wifi kullanıyorum. ne javada ne wifide sorun yaşadım. bi tek tema mevzuunu çözemedim... tema yüklenmiyo galiba. yükleniyosa ve nasl yüklendiğini bilen arkadaşlar varsa, yardımcı olurlarsa sevinirim

recomanbey

Üye
ya aynı sorun bndede var yardmcı olursanız sevinirm??

Takipçi Satın Al

Üst Alt