Çin Malı İphone N97 İsteyen Uygun Fiyat

Sponsorlu Bağlantılar

___Cept___!.

___Cept___!.

Üye
    Konu Sahibi
Çin Malı İphone N97 İsteyen Uygun Fiyat

wi-fi bulunuyor fiyat : 270 tl

wi-fi bulunmuyor fiyat şimdilik 210 tl

msn adresi : [email protected]

iletişim :

<''Th3 ßiG ßoSs''>®

<''Th3 ßiG ßoSs''>®

Üye
Normal ı-phone'dan ne farkı var ?

___Cept___!.

___Cept___!.

Üye
    Konu Sahibi
dokunmatiği iphone gibi değil ve biraz boyutu ufak

<''Th3 ßiG ßoSs''>®

<''Th3 ßiG ßoSs''>®

Üye
peki bu kapanma sorunu felan varmı

___Cept___!.

___Cept___!.

Üye
    Konu Sahibi
tüm telefonlar kayıt altındadır garanti derdi yok yani :)

--------------- Ekleme ---------------

tüm telefonlar kayıt altındadır kapanma derdi yok yani :)

<''Th3 ßiG ßoSs''>®

<''Th3 ßiG ßoSs''>®

Üye
ıstdemısın kardes

<''Th3 ßiG ßoSs''>®

<''Th3 ßiG ßoSs''>®

Üye
kargoyla yolluyormusun peqi?

<''Th3 ßiG ßoSs''>®

<''Th3 ßiG ßoSs''>®

Üye
Kargo ücreti senden mi?

atakax

atakax

Üye
dokunmatiği iphone gibi değil ve biraz boyutu ufak

kandırma insanları :@ ondan sonra millet iphone die alıo iphone 3G BÖLÜMÜNE GELİOLAR BU UYGULAMALAR BU OYUNLAR UYMUYO diolar uymaz tabi işletim sistemi farklı arkadaşlar en iyi çakma iphone da bile tek benzer yan dış görünüşüdür iphone mac os x işletim sistemini kullanır ve bunu çin malı telefon üreticileri yapamaz!!!!!! zaten pahalı olma sebebi budur isteyen alsın bi orjinal iphone ile karşılaştırsın bakalım nooluyo nasılda şaşırıyor :@

• Beğen
Tepkiler: Cs***MaN
<''Th3 ßiG ßoSs''>®

<''Th3 ßiG ßoSs''>®

Üye
haklsın

___Cept___!.

___Cept___!.

Üye
    Konu Sahibi
kandırma insanları :@ ondan sonra millet iphone die alıo iphone 3G BÖLÜMÜNE GELİOLAR BU UYGULAMALAR BU OYUNLAR UYMUYO diolar uymaz tabi işletim sistemi farklı arkadaşlar en iyi çakma iphone da bile tek benzer yan dış görünüşüdür iphone mac os x işletim sistemini kullanır ve bunu çin malı telefon üreticileri yapamaz!!!!!! zaten pahalı olma sebebi budur isteyen alsın bi orjinal iphone ile karşılaştırsın bakalım nooluyo nasılda şaşırıyor :@

itunes uygulamasını bu modeller kabul etmez zaten orjinal iphonelar ile alakalıdır bu sistem cihaz seri nosu ile üye olursun e 300 milyona çin iphone alan bir kişi gidip itunesden app indirmeye çalışıyor ise bu satıcının değil alıcının bilgisizliğidir maalesef :) orjinal iphone ben kullanıyorum bunlarıda satıyorum görmemiş değiliz :)

Kargo ücreti senden mi?

alıcıya ait kargomuz

atakax

atakax

Üye
itunes uygulamasını bu modeller kabul etmez zaten orjinal iphonelar ile alakalıdır bu sistem cihaz seri nosu ile üye olursun e 300 milyona çin iphone alan bir kişi gidip itunesden app indirmeye çalışıyor ise bu satıcının değil alıcının bilgisizliğidir maalesef :) orjinal iphone ben kullanıyorum bunlarıda satıyorum görmemiş değiliz :)

bildiğin ne güzel ozaman insanlara dokunmatiğinin daha kötü olduğunu sölediğin gibi bunlarıda söle alırken ;)

<''Th3 ßiG ßoSs''>®

<''Th3 ßiG ßoSs''>®

Üye
kalsın kardeş

___Cept___!.

___Cept___!.

Üye
    Konu Sahibi
bildiğin ne güzel ozaman insanlara dokunmatiğinin daha kötü olduğunu sölediğin gibi bunlarıda söle alırken ;)

12 adet satıldı zaten merak etme atakax :) son 3 stok kaldı bittikten sonra satışta biter istediğin arzu ettiğin kadar baltayabilirsiniz satışı çokta umrumda değil :)

johnymu67

Üye
hocam bence pahalı bu bende iphone 32gb var çin malı 220 ye bırakıyorum konumda var zaten

___Cept___!.

___Cept___!.

Üye
    Konu Sahibi
hocam bence pahalı bu bende iphone 32gb var çin malı 220 ye bırakıyorum konumda var zaten

ne yapabilirim ?

stok 1 tane kaldı birisinden dönüş bekliyorum oda dönüş yaptıktan sonra satış bitti :)

<''Th3 ßiG ßoSs''>®

<''Th3 ßiG ßoSs''>®

Üye
h. olsn

batuhan__ege

batuhan__ege

Üye
kardes türkiyenin her yerine yolluyorsan bbana n 97 lazım eğer yollarım dersen kapıda ödemeli ben alıcamm 0531 643 55 66 msj at ben ararım seni

Üst Alt